dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 12، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2021 سلام من میخام تو ادیتور جدول بکشم ولی مشکلاتی دارم اول اینکه رسپانسیو نی دوم اینکه بورد میدم 1 ولی وقتی نمایشو میزنم میبینم اعمال نشده این کد جدول منه <table style="height: 47px; width: 100%;" border="1"><caption>جدول ارزش غذایی یک ساشه کاپوچینو Torabika</caption> <tbody> <tr style="height: 11px; background-color: red;"> <td style="width: 12.5%; height: 11px; text-align: center;"><span style="color: #ffffff;"><strong>انرژی (کالری)</strong></span></td> <td style="width: 12.5%; height: 11px; text-align: center;"><span style="color: #ffffff;"><strong>شکر (گرم)</strong></span></td> <td style="width: 12.5%; height: 11px; text-align: center;"><span style="color: #ffffff;"><strong>چربی (گرم)</strong></span></td> <td style="width: 12.5%; height: 11px; text-align: center;"><span style="color: #ffffff;"><strong>نمک (گرم)</strong></span></td> <td style="width: 12.5%; height: 11px; text-align: center;"><span style="color: #ffffff;"><strong>اسیدهای چرب ترانس (گرم)</strong></span></td> </tr> <tr style="height: 18px;"> <td style="width: 12.5%; height: 18px; text-align: center;" scope="rowgroup"> 112.2</td> <td style="width: 12.5%; height: 18px; text-align: center;">10 </td> <td style="width: 12.5%; height: 18px; text-align: center;">7.5 </td> <td style="width: 12.5%; height: 18px; text-align: center;">0</td> <td style="width: 12.5%; height: 18px; text-align: center;">0 </td> </tr> </tbody> </table> لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 14، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2021 بهتر اینه که خاصیت border و style رو حذف کنید از جدولتون. کل جدول رو داخل یک div با کلاس table-responsive بذارید و به خود table هم کلاس های table table-bordered table-stripped بدید که خودکار کادر بده به جدولتون. اینا کلاس های بوت استرپ هستند: <div class="table-responsive"> <table class="table table-bordered table-stripped"> . . . . </table> </div> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 17، 2021 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2021 امکانش هست قدم به قدم بگین من باید تو هدر تی پی ال برم و دو تا کلاس تعریف کنم درسته؟ لطفا کلاس ها رو اینجا بنویسین بعد باید هر بار کلا س رو تو تگ table فراخانی کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 18، 2021 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2021 من تو فایل header.tpl این کد رو تو تگ head زدم <style> .tableborder table td { border: solid 1px; } </style> بعد تو تگ table یه کلاس زدم و اینو فراخوانی کردم ولی نه بوردر داره و هم اینکه جدول از کادر میزنه بیرون و رسپانسیو نیست https://vahidkala.com/خوردنی-و-اشامیدنی/9-کاپوچینو-ترابیکا-قیمت.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 20، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2021 اصلا نیازی به تغییر در فایل header.tpl ندارید موقعی که جدول می کشید توی توضیحات محصول، بعدش روی کلید Source (کد منبع) ویرایشگر کلیک کنید و تگ table رو پیدا کنید سپس مطابق توضیحات قبلی که بهتون دادم عمل کنید. سعی کنید از تگ table تا انتهای اون هرچی style="..." هست رو از تگ هاتون حذف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در اردیبهشت 21، 2021 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2021 تا پیدا کردن تگ table رو فهمیدم بقیشو نفهمیدم چیکار باید بکنم الان جدول موجود رو چجوری هم بوردر بدم مرتب و خوشگل شه هم اینکه رسپانسیو باشه ینی در صورت زیاد بودن سطر یا ستون اسکرول بخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2021 من راهنمایی کامل کردم خدمتتون. باید کمی با HTML و CSS و Bootstrap آشنا باشید تا بتونید راحت انجام بدید. اگر نشد بهتره تیکت بزنید و از همکارانم کمک بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .