mehromah ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 از دوستان عزیز کسی نیست که بتونه کمکمون کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 چندبار تست کردید؟ ممکنه این مشکل اتفاقی باشه. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehromah ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 هر بار این ارور را میده آین آدرس فروشگاه الان هست میتونید امتحان کنید ببینید:http://book.mehromah.irهر کاری میکنم همین ارور 30 را میده مشکل از کجاست یعنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 اگر میتونید موارد زیر به من ایمیل کنید:اطلاعات هاستاطلاعات مدیریتاطلاعات مشتری تستاطلاعات مرچنت بانک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehromah ارسال شده در شهریور 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2014 اطلاعات را براتون هم پیام خصوصی و هم ایمیل کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehromah ارسال شده در شهریور 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2014 Danoosh جان دیدین اطلاعات رو؟ ایرادش معلوم نشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehromah ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 دوستان مشکل را خودم حل کردم. مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 سلامدوستان برای اینکه درگاه بگیریم حتما باید بریم بانک و حتما باید روزنامه رسمی یا شرکت باشیم ؟بنده میخوام درگاه پرداخت انلاین بگیرم (درگاه های زرین پال و پی لاین) و.. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dalili_s ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 در حالتیکه کاربر لاگین باشه این ماژول درست عمل میکنه و به سمت بانک هدایت میشه اما برای پرداخت مهمان بعد از طی مراحل،کاربر به سمت بانک هدایت نمیشه بلکه دوباره به سمت صفحه تایید هویت و لاگین هدایت میشه، قضیه چیه؟ کسی تجربه ای داشته؟اگه خواستید تست کنید این آدرس Dayashop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alifadaei ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 با سلاماز دوستان و مدیران محترم کسی درگاه بانک پرسیان برای پرستاشاپ 1.6.0.6 داره؟ممنون میشم کمکن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m_goodcop ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 سلام من ماژول رو نصب کردم ارور 22 گرفتم. مشکل از چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلام من ماژول رو نصب کردم ارور 22 گرفتم. مشکل از چی هست؟آی پی سرور هاست تان را به بانک بدید مشکل تان حل می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mandoor ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 دوستان عزیز ممنون بابت ماژولی که زحمتشو کشیدین . چند وقته من مشکلی دارم که بعد کلی سرچ در انجمن تازه فهمیدم مشکل از کجاست اما نمی دونم چطوری باید حل بشه . من وقتی جنسی رو خریداری می کنم ارور 14 رو دریافت می کنم بعد از کلی جستجو فهمیدم این ارور برای اجناس بالا 600000 تومانه و اجناس پایین تر از این قیمت هیچ مشکلی نداره و راحت به سایت بانک متصل میشه.مشکل از کجاست؟چگونه حلش کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 ارور ۱۴ رو نمیدونم چیه و راه حل هم جز با رفع مشکل روی سایتتون نمیشه حل کرد. مشکلات برنامه نویسی ماژول های بانکی باید روی سرور دارای مرچنت بررسی و تست بشن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirmor ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 سلاماین ارورو برای من میده public_html/modules/parsianpayment/nusoap.php on line 3125 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 اون ارور نیست دوست م سوال رو کامل مطرح کنید تا پاسخ بگیرید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MILAD99 ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 سلام و وقت بخیر و خسته نباشید خدمت همه دوستانبنده کل تاپیک رو مطالعه کردم.ممنون از پشتیبانی خوب دوستانمن ماژول نسخه parsianpayment_V4.1_PS14-15 رو نصب کردم و حالا کد خطای 22 رو دریافت میکنم. - IP سرور هاست رو بدرستی به بانک ارسال(فکس) کردم (منتها دیگه آخر وقت بود نتونستم تماس با شرکت پارسیان برقرار کنم که چک کنم آیا درست ثبت کرده اند یا خیر.)- پورتهای پورت 443 و 27635 باز می باشد.- curl هم فعال هست.- هاست هم ایرانی و دامنه .ir هست. حال یک موردی که هست وقتی پیشفرض ماژول رو از شاپرک میزارم رو pecco24.com و ذخیره میزنم که تست کنم، بعد که دوباره ماژول رو باز میکنم میبینم رفته روی شاپرک. خواستم از دیتابیس , phpmyadmin بصورت دستی وضعیت ماژول رو چک کنم اما ماژول پارسیان رو پیدا نکردم ببینم مقادیرش چی ذخیره شده اند.کسی میتونه راهنمایی کنه شاید اینجوری حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 اگر آی پی صحیح به بانک دادید تا ساعت 12 شب صبر کنید . سرورهای بانک پارسیان ساعت 12 ریست می شوند و آی پی تان از ساعت 12 به بعد اعمال خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MILAD99 ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 اگر آی پی صحیح به بانک دادید تا ساعت 12 شب صبر کنید . سرورهای بانک پارسیان ساعت 12 ریست می شوند و آی پی تان از ساعت 12 به بعد اعمال خواهد شدالان که حدود ساعت 1 هست و هنوز هم خطای 22 دریافت میکنم.باید شنبه تماس بگیرم لاگ رو از طرف خودشون بررسی کنند ببینم مشکل از کجاست... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 خطای ۲۲ تا جایی که میدونم فقط از بانک و به خاطر ip هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MILAD99 ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 خطای ۲۲ تا جایی که میدونم فقط از بانک و به خاطر ip هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro سلامآقا با خانم وکیلیان صحبت کردم گفتند که IP صحیح هست و هیچ درخواستی به درگاه شاپرک ارسال نمیشه و ممکنه به pecco24 یا pec24 ارسال بشه.من هم که تنظیمات ماژول رو میزارم روی pecco24 و هم pec24 و ذخیره میکنم و تست میکنم ولی همون خطا رو میگیرم.فقط یک نکته اینکه وقتی تنظیمات ماژول رو روی pecco24 ذخیره میکنم و مجدد میرم به صفحات دیگر بخش مدیریت و برمیگردم به ماژول پارسیان، میبینم تا ماژول رفته روی shaparak قرار گرفته است. آیا این نمیتونه علت مشکل باشه؟دوستان راه حلشون چی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 1. شما اول باید بدونی که درگاهت روی کدوم سرور ست شده؟؟؟!2. شما یا روی سرور pecco24 هستی یا روی pec24 ؟3. اول اینو از بانک بپرس بعد ببین آی پی شما رو روی کدوم سرور ثبت کرده اند ؟؟؟!این مسائلی هست که شما باید دقیقاً بررسی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MILAD99 ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 1. شما اول باید بدونی که درگاهت روی کدوم سرور ست شده؟؟؟!2. شما یا روی سرور pecco24 هستی یا روی pec24 ؟3. اول اینو از بانک بپرس بعد ببین آی پی شما رو روی کدوم سرور ثبت کرده اند ؟؟؟!این مسائلی هست که شما باید دقیقاً بررسی کنید . ممنون از راهنمایی شما.خوب فرضا ایشون پاسخ دادن روی pecco24 ست شده است. بعد بنده باید چکار کنم ؟؟باتوجه به اینکه هنوز دقیق مشخص نیست ماژول در هنگام ذخیره تنظیمات به کدام درگاه ذخیره می شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 خوب معلومه اگر گفتند روی pecco24 ست شده اولین سوال شما از ایشون این خواهد بود که آیا آی پی جدید شما را روی این سرور ست کرده اند یا نه !اگر آی پی ست نشده باشه باید بگید برای این سرور هم ثبت بشه و می بایست تا 12 شب اون روز منتظر باشید اگر هم ست شده باشه بر می گردید و ماژول را روی سرور مورد نظر تنظیم می کنید و تمام.شما تا این مراحل را به درستی طی کنید باز اگر مشکلی بود در خدمتیم.یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
satanscarpion ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 با سلام بنده قالب قالب الکترومارکت 1.6 خرید کردم میخواستم بدونم این ماژولهای پرداخت کدوم بدون مشکل در 1.6 قابل استاده است؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .