دانوش ارسال شده در آذر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2012 مشکلات موجود در نسخه 1.4.9 را در اینجا مطرح کنید توجه: این نسخه هنوز در انجمن منتشر نشده.برای مشاهده دمو به این آدرس مراجعه کنید:http://presta-shop.ir/demo/presta1490 کاربران گروه ترجمه و مدیران و کاربران برجسته انجمن به زودی رمز عبور برای ورود به بخش مدیریت دریافت میکنند. هر گونه اشکال در ترجمه و راست چین بودن را گزارش دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آذر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2012 ممنون از زحمات شما توي نسخه فروشگاهي که من مشکلي نديدم. فقط من نتونستم از قسمت نشانه گذاريش استفاده کنم که اونم مهم نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 لینک تماس با ما در پایین صفحه در بخش مدیریت به صورت contact_us نوشته شده در صورتی که contact-us استالبته این ایراد جدی نیست: در قسمت ایجاد محصول چینش سر برگ ها از چپ به راست است که بهتر است راست به چپ باشددر قسمت CMSبرای صفحه های موجود url همچنان فارسی است که موجب خطای This webpage has a redirect loopمی شود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MOKHZAN ارسال شده در مرداد 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 با سلام طبق آموزشی که گذاشته بودیت می خواستم یه قالب نصب کنمتوی قسمت ماژول ها - سربرگ مدیریت - ماژول واردسازی/ استخراج یک قالبروباید انتخاب کنم که همچین ماژولی نیست میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 دوست عزیزم سوالاتتون رو در جای مناسب بپرسید. عبارت themeinstallator رو در کادر جستجوی ماژول هاتون بنویسید تا ماژول رو پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MOKHZAN ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 ممنون بابت راهنماییتون themeinstallator روسرچ کردم میگه ماژولی یافت نشد ایااحتمالش هست چون پرستاشاپ من فرسی پیدانمی کنهدر ضمن میشه بگین توی کدوم تاپیک باید سوالامو بپرسم ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .