hidden ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 سلام خسته نباشید دوستانمثلا من یه شاخه درست میکنم به نام رینگ زیر شاخه براش میسازم میزنم مثل رینگ ایران خودرو اما براش تصویری انتخاب نمیکنم و بعدا تو شاخه رینگ اگر برم زیر شاخه رو نشون میده ایا چون عکسی براش انتخاب نکردم یه کادر خالی نشون میده میخام کلا این کادر رو نشون نده فقط لینک ها رو نشون بده میشع کمک کنید مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 فکر میکنم به همین خاطر باشه. در اصل اون قسمت باید تصویری موجود نیست نمایش بده و به زبان انگلیسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 چه بد ....کاش بدون عکسم میشد اکی کرد.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 شما میتونی قالب رو به صورتی ویرایش کنی تا بدون عکس بیاره,اگه وقت کنم فایل ویرایش شده رو واست پیوست میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 من یه عکس 1*1 گذاشتم اما اصلا جالب نشده اساتید کدش چی هست چطوری میشه برداشت این عکس رو کلا !؟ اینطوری خیلی زشت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 به پوشه قالب بروید وفایلcategory.tpl ضمیمه شده را با فایل فعلی جایگرین کنید برای اعمال شدن تغییرات ، لازم است که به preferences->preformance بروید و Force compile را روشن کنید سپس یک بار به فروشگاه برگردید و F5 را بزنید سپس دوباره Force compile را خاموش کنید.category.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 سلام ممنون میشم مسیر های فارسی رو بگید ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2011 من الان نسخه ی فارسی رو نصب ندارم.و نمی دونم این عبارات به چه صورت ترجمه شدن. با توجه به عکس شما می تونید این تب رو پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .