amin2904 ارسال شده در اسفند 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2012 سلام.من این قالب رو میرم از طریق تم اینستالر ایمپورت میکنم اما این ارور رو میده: فایل تنظیمات نامناسب چیکارکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2012 این قالب برای نسخه 1.4 تا 1.4.9 هستش . درست بودن نسخه سایتتون رو چک کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin2904 ارسال شده در اسفند 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2012 سلام.تو این قالب هر کاری میکنم نمیشه واحد پول رو برپایه دلار گزاشت.همش علامت یورو جلوی قیمت هاست.چیکارکنم؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2012 ربطی نداره دوست عزیز ، اصلا این جور چیزا به قالب مربوط نمیشه ، ابتدا ماژول واحد پول رو نصب کنید از مدیریتبه قسمت واحد پول برین تو مدیریت و ببینید دلار فعاله یا نهدلار رو به عنوان واحد پول پیشفرض قرار بدینتو بخش کاربری روی دلار کلیک کنید تا واحد پول به دلار تغییر کنه توجه داشته باشین قالب مانند لباس هستش ، همانگونه که لباس شکل ظاهری آدمو تغییر میده نه ذات آدمو ، قالب هم شکل ظاهری پرستاشاپ رو عوض میکنه نه ذات پرستاشاپ رو و به اینجور چیزا کاری نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 دوستان میدونید چطور میشه یک بکگراند به این قالب اضافه کرد ؟ یک عکس کوچک TEXTURE که به حالت tile قرار بگیره .. یعنی از تکرار اون تصویر تو کل صفحه بکگراند تشکیل بشه .. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 global.css همون بالای فایل چند خط اول نوشته : background اون قسمت آدرس عکستون رو بدین و عکس رو هم تو پوشه img قالب کپی کنید . بعد هم محتویات پوشه cache قالب رو به جز فایل index.php خالی کنید . سپس سایتتون رو رفرش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 #page { رو پیدا کنید و background:#fff بهش اضافه کنید .تمام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 باز هم نشد . #page { width: 930px; min-height: 920px; margin: 0 auto 2px auto; text-align: right; clear: both background:#fff نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 اشتباه نوشتین ، پیشنهاد میکنم یه دوره آموزش css برین ، خیلی راحته و اصلا این چیزا امروزه باید همه بدونن ، یعنی ندانستن css برای یک مدیر سایت یک عیب بزرگ محسوب میشه . در زبان css بین هر آیتم یدونه ; باید بذارین برای مثال قبل از نوشتن background باید یدونه ; میذاشتین که نذاشتین . هر آیتم رو نگاه کنید آخرش یدونه ; داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 دوست عزیزم در خط 253 بعد از clear: both یک ; بذاریدهیچ مادرزاد برنامه نویس و طراح زاده نشده همه از یه جایی شروع کردن به یادگرفتن و هیچ ایرادی هم نداره! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 آقا این ارور رو برای من میده http://hany2.ir/img/admin/warning.gif فایل تنظیمات نامناسب چیکار کنم ؟ بازش کردم دیدم فایل اینیستالر زیپ شدست نباید اونو از زیپ در اورد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
agahassan ارسال شده در خرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2013 ببخشید یادم رفت بکم من از نسخه 1.4.9 استقاده میکنما الآن فایل اینیستالرشم رفتم آپ کنم این ارور را داد فایل تنظیمات نامناسب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 بهمن جان با تشکر از زحماتت برای این قالبیک سوالی دارم چرا در بخش فوتر قالب حرفه ای سبز و خاکستری دکمه های فیس بوک و غیره کار نمی کنند ؟من الان تو سایتم نصب کردم یک نگاه بندازhttp://www.cdpars.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 اون دکمه ها باید ادیت بشن و آدرس رو دستی تو فایل blockcms.tpl بذارین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 بهمن جان من دنبال این لینکها خیلی از فایلها رو باز کردم اما به غیر از footer.tpl جایی ندیدمشون اونجا هم ویرایش کردم اما باز همچنان لینک اصلاح نشده و دکمه ها کار نمی کنند !ضمناً یک سوال دیگه هم دارم من سایتم را آنالیز می کردم متوجه شدم که discription سایتم قدرت گرفته از پرستاشاپ ثبت شده و حتی برای keywords هم فروشگاه,پرستاشاپ نشون داد اینها رو هم نتونستم پیدا کنم لطفاً برای تغییر اینها هم راهنمایی کن عزیز. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 اقای حیدری شما که خیلی قدیمی هستین تو پرستا حتما یادتون رفته ، توضیحات متا و کلمات کلیدی از بخش تنظیمات / سئو و url قابل تغییر هست برای هر صفحه به صورت جداگانه .برای اون مشکل هم آدرس بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 سپاسگذارم . حل شد . من تا الان حتی یکبار هم به اون بخش از ویرایش نرفته بودم .برای دکمه های فوتر هم آدرس سایت: http://www.cdpars.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2013 آخر فایل global.css این خط رو اضافه کنید : #bahmanr ul a{ width:100%; height:100%; display:block } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hashem40 ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 سلام من نمی تونم آرو صفحه اصلی رو تغییر بدهم فقط علامت سورال میآید ونمی دانم چرا قسمت انتخاب واحدپول حذف نمشود وزیر آیگن سرچ چطور باید کلید جستجو را وارد کنم http://razzaqis.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 برای تغییر لوگو یه فایل با اسم logo و با فرمت png در پوشه img آپلود کنید .انتخاب واحد پول هم ه ماژوله غیرفعالش کنید.در نهایت این قالب برای نسخه 1.4 هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hashem40 ارسال شده در مرداد 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2014 با تشکر و خدا قوت روی 1.4 نصب کردم می خوام فایل دانلودی بزارم وزیر آیگن سرچ چطور باید کلید( جستجو) را وارد کنم http://razzaqis.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلام بهمن جانوقت بخیرقالب سبز و خاکستری سه ستونه برای 1.5 هم آماده شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 خیر ، این قالب مدت هاست که دیگه آپدیت نمیشه و کارش تموم شده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .