hidden ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 با سلام قبلا تو پرستا شاپ یه ماژول بود میتونستی اخبار سایت رو تو یه بلوک نمایش بدی که اسلاید میشد اخبار و عوض میشد هر چی گشتم ندیدمش اگر کسی لینک داره یا ماژول رو داره ممنون میشم بهم بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 من قبلا هم به مدیران این مساله رو گفته بودم که واسه بالا اومدن تاپیک قدیمی راهی به جز ارسال پست هست یا نهکه گفتند نیستبنده خدا عذرخواهی هم کرده که.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 آره راست میگین با بروزرسانی هم نمیشه تاپیک ها بیان بالا . من پست شما رو ویرایش کردم ولی نیومد بالاتر .یه راه حلی واسه این موضوع باید باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 ممنون میشم عنوان تاپیک هم پاسخ داده بشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 دوستان محترم کسی نداره این ماژول رو ؟ که خبر ها رو اسلاید کنه فکر کنم سری قبل از همین سایت دانلود کردم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2012 میشه بیشتر توضیح بدیخبر اگه به صورت متنی هست ، چجوری میشه اسلاید بشه ؟اگه منظورت نوار اخباره من دیدم تو سایت های خارجییا منظورت بلوک اخباره که تو یکی از ستون ها قرار میگیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در دی 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2012 Fading Text نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 با سلام بالاخره گیرش اوردم منظورم از اخبار اسلاید شو به این صورت بود که مثلا 10 تا خبر بهش بدی پشت سر هم اسلاید کنه و به نمایش بگذاره نمونه زنده سایت خودم بلوک سمت چپ www.iroption.comماژول ضمیمه شد دوستان عزیز میتونید دانلود کنیدblockfadingtext.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2014 با سلام خدمت دوستاناین ماژول یا ماژولی شبیه به این برای پرستا 1.5 موجود نیست؟ اگر هست ممنون میشم معرفی کنیدچون در پرستا 1.5 ارور دارهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2014 من که ندیدم جایی ، فردا مراجعه کنید به انجمن ، یدونه مینویسم رایگان میذارم استفاده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2014 ممنونم بهمن جانهمین جا قرار بدید عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 با سلام بالاخره گیرش اوردم منظورم از اخبار اسلاید شو به این صورت بود که مثلا 10 تا خبر بهش بدی پشت سر هم اسلاید کنه و به نمایش بگذاره نمونه زنده سایت خودم بلوک سمت چپ www.iroption.comماژول ضمیمه شد دوستان عزیز میتونید دانلود کنیدسلامتنظیماتش چجوریه http://www.xum.ir/images/2014/08/03/Capture45.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2014 با سلام بالاخره گیرش اوردم منظورم از اخبار اسلاید شو به این صورت بود که مثلا 10 تا خبر بهش بدی پشت سر هم اسلاید کنه و به نمایش بگذاره نمونه زنده سایت خودم بلوک سمت چپ www.iroption.comماژول ضمیمه شد دوستان عزیز میتونید دانلود کنیدسلامتنظیماتش چجوریه تنظیمات خاصی نداره کافیه تو کادر سمت چپ یه متن بنویسی رو رو اپدیت کلیک کنی صفحه به روز میشه و میتونی متن بعدی رو بنوسی سمت راست هم زمان رو میتونی مشخص کنی که هر متن رو چه مدت نمایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .