ramtin2025 ارسال شده در مرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2014 ببینید چیزی شبیه به عبارت زیر باید باشه :{id}-{linkrewite}شما باید اون {id}- رو از اولش حذف کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در مرداد 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2014 دوستان آی دی محصول رو حذف نکنید این به ضرر سئوی سایت شما تموم میشه.فکر میکنید تیم توسعه پرستاشاپ از روی بی فکری بوده که برای شاخه ها و دسته ها آی دی قرار دادن یا از روی دانش سئو؟!اگر برای سئوی سایتتون ارزش قائلید به آی دی ها کاری نداشته باشید همش 3 کاراکتره و به نفعتونه که وجود داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2014 ببینید چیزی شبیه به عبارت زیر باید باشه :{id}-{linkrewite}شما باید اون {id}- رو از اولش حذف کنید موفق باشیدداداش تو قسمت seo url اصلا این گزینه وجود نداره. خواهشمندم اموزش بدید چطوری میشه ایدی محصول - شاخه رو حذف کرد حتی با هزینه.. بنده ورژن 1.4.6.2 دارم حذف کردم تعداد زیادی اگهی داریم همه بدون ایدی هستند محصولات نمیتونم تو ورژن 1.6 از ایدی استفاده کنم و باید حتما حذف بشه. سپاسعزیزان نصفه نیمه انجام دادم و لینک ها درست شدچطوری شاخه ها رو هم درست کنم لینک به سوی شاخه اینطوری هست : {categories:/}{rewrite}/لینک شاخه ها هم درست هست فقط ته ادرس یه اسلش میزارهwww.iroption.com/shop/women/میخوام بعداز women اسلش رو حذف کنم لینک به سوی شاخه رو وقتی اینطوری میزنم {categories:/}{rewrite} سایت سفید بالا میاد.. ممنون میشم کمک کنید اسلش رو حذف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2014 دوستان عزیز تمامی مشکلات رو حل کردم لطفا کمک کنید این مشکل رو هم حل کنم در اخر یه تاپیک جدا براش میزنم برای دیگر دوستاناخر لینک هر شاخه یه اسلش هست چطوری حذف کنم ؟مثال www.iroption.com/shop/option-206/در صورتی که اسلش بعد از option-206 رو حذف کنم پیغام این صفحه در دسترس نیست میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .