hidden ارسال شده در آذر 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 سلام من میخام تو لیست محصولات افزودن به سبد خرید + حساب کاربری رو غیر فعال کنم باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 فروشگاه رو روی حالت کاتالوگ بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 فروشگاه رو روی حالت کاتالوگ بذارید ممنون میشم مسیرش رو بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 بخش مدیریت > تنظیمات > محصولات اولین گزینه نوشته حالت فهرست محصولات. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 دانوش عزیز این کار اصلا به دردم نخورد اخه رنگ و مشخصات برای محصول تعریف کرده بودم که با این کار مشکل ساز میشد راه دیگه ای نیست فقط سبد خرید رو حذف کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 دانوش عزیز این کار اصلا به دردم نخورد اخه رنگ و مشخصات برای محصول تعریف کرده بودم که با این کار مشکل ساز میشد راه دیگه ای نیست فقط سبد خرید رو حذف کرد ؟ شما می خواید اضافه کردن به سبد خرید رو از همه ی قسمت ها حذف کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 اره عزیز میخام سبد خرید رو حذف کنم حساب کاربری شما هم غیر فعال کنم چون میخام سفارش فقط از طریق تلفن باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 اره عزیز میخام سبد خرید رو حذف کنم حساب کاربری شما هم غیر فعال کنم چون میخام سفارش فقط از طریق تلفن باشه اگر کاتالوگ مد جواب نداده ، یک راه دیگه هست که زیاد معقول نیست ولی به هر حال مشکل حل میشه ادیت کردن 3 فایل tpl که باعث میشه اضافه کردن به سبد خرید حذف بشه برای غیر فعال نمودن حساب کاربری به قسمت مدیریت برید ، ماژول ، در اونجا ماژول حساب کاربری رو غیر فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 ممنون میشم مشکل افزودن به سبد خرید هم کمک کنید حل کنم... ایا این 3 فایل که باید ادیت بشه در قالب هست !؟ کاتالوگ استفاده نکردم چون خیلی از قابلیت ها رو غیر فعال میکرد مثلا مشخصات گروه ها رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 ممنون میشم مشکل افزودن به سبد خرید هم کمک کنید حل کنم... ایا این 3 فایل که باید ادیت بشه در قالب هست !؟ کاتالوگ استفاده نکردم چون خیلی از قابلیت ها رو غیر فعال میکرد مثلا مشخصات گروه ها رو قالبی که شما استفاده می کنید ، همون قالب 1.4 فارسی شده پیش فرض هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 روی حالت کاتالوگ که بذارید چه تأثیری روی رنگها و ویژگیها داشت؟سبد خرید هم یک ماژوله که میتونی غیر فعالش کنی. به بخش ماژول برو و توی بخش کاربری پیداش میکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 ماژول حساب کاربری و سبد خرید روو غیر فعال کردم اما فقط اضافه به سبد خرید موندهبله من از قالب دیفالت استفاده میکنم ایا باید تو قالب این تغییرات اعمال بشه اگه اره بیخیالش بشک تا قالب های جدید که پرستا قرار میده یکی رو انتخاب کنم بعد این کارو انجام بدم اگر ربطی به قالب نداره بفرمایید چطوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 موجودی تمام محصولات رو صفر قرار بدید. به صورت خودکار اون گزینه حذف خواهد شد. این موارد رو هم در تنظیمات > محصولات رعایت کنید: امکان سفارش محصولات بیشتر از موجودی » خیرنمایش تعداد موجودی در صفحه محصول » خیرنمایش خصوصیتی که تمام شده در صفحه محصول » بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 اخه موجودی رو که نمیشه حذف کرد این گزینه ها مورد نیاز یه سایت هست چطوری به صورت یه کد یا ... از سایت سبد خرید رو حذف کنیم و از قسمت سمت چپ بالای سایت سبد خرید و حساب کاربری رو حذف کنیم من بلوک هر 2 رو غیر فعال کردم و اکی هم شد اما میخام اون حساب کاربری و سبد خرید بالا سایت هم حذف بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 حساب کاربری و سبد خرید هر دو ماژول هستند! کافیه اونها رو از بخش مدیریت غیر فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 ماژولش رو پیدا کردم و غیر فعال کردم فقط مونده سبد خرید رو از زیر محصول پاک کنم ممنون میشم کمک کنید تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 ماژولش رو پیدا کردم و غیر فعال کردم فقط مونده سبد خرید رو از زیر محصول پاک کنم ممنون میشم کمک کنید تشکرابتدا از فایل های product.tpl & product-list.tpl در فولدر قالب بک آپ بگیرید .سپس فایل زیپ را دانلود کنید و این دو فایل را جایگزین کنید. در پوشه قالب ، پوشه ای به نام module وجود دارد (اگر وجود نداشت یک فولدر با این نام ایجاد کنید)سپس اگر فولدری به نام homefeatured وجود داشت فایل tpl با این نام را در آن کپی کنید(اگر وجود نداشت یک فولدر با این نام ایجاد کنید) بعد از ایجاد نیاز به روشن کردن force compile و رفرش کردن دارید سپس آن را خاموش کنید. homefeatured.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 ماژولش رو پیدا کردم و غیر فعال کردم فقط مونده سبد خرید رو از زیر محصول پاک کنم ممنون میشم کمک کنید تشکردوست عزیز نیازی به تغییر در فایلها نیست. من نگفتم موجودی رو حذف کنید من گفتم موجودی رو صفر کنتید. یعنی محصول رو ویرایش کنید و تعداد محصول رو صفر قرار بدید (موجود نیست). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 21، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2011 اینجوری که دیگه فایده ای نداره !!! میشه یه سیستم اچ تی ام ال پیاده کرد !!!موجودی باید باشه که مشتری بدونه در حال حاضر چند تا از این ممحصول وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_kaka100 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2012 منم نیاز دارم،الان مجبور شدم فروشگاه رو تو حالت کاتالوگ قرار بدم برای اینکه سبد خرید هم طولانی و هم ضعیفه من سرویس پستی دارم اون خیلی راحت تره برای ثبت سفارش ضمنا اگه کسی میدونه چطوری میشه اندازه فوت بخش شاخه ها رو کم کرد راهنمایی کنه،خدا خیرش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2012 چطور میتونم بعد از اضافه کردن محصول به سبد خرید مستقیما به مرحله بعد بره و بقیه مراحل خرید....با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2012 دو حالت پرداخت وجود داره5 مرحله اییک مرحله ایبرای تغییر اون از بخش مدیریت - تنظیمات - کارایی اقدام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2012 با تشکر از شمامنظورم این قسمت نبودمثلا برای نمونه سایت زیر رو ببینیدhttp://www.madkala.ir/ بعد از این که محصول رو به سبد خرید اضافه میکنی یک مرحله میره جولوتر، فکر کنم جایی در کد سبد خرید رو تغییر دادن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2012 در تنظیمات ماژول سبد خرید سبد خرید ای جکس رو غیرفعال کنید فکر کنم درست بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2012 ممنونحل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .