ghanbarloo ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 با سلام خدمت عزیزان پرستاشاپی در خیلی از سایتها دیدم که چندین نفر از هموطنان عزیز دنبال اسکریپت پرداخت آنلاین بانک های ملی و صادرات و پارسیان هستند و خیلی پست ها دادند کسی جوابشون رو نداده درخواست اسکریپت کردند کسی نداده یا درخواست پول برای نوشتنش کرده گفتم حالا که من دارم اینجا پیوست بکنم شب جمعه ای شاید کسی بدردش خورد و فاتحه ای برای شادی روح پدر و مادر من خواند. برای تنظیمات بانک ملی و صادرات کافیه که در فایل confirm.php به جای your log in ID شماره آی دی که از بانک صادرات یا ملی گرفته اید را وارد کنید و به جای your transactionKey ترانس اکشن کی را که از بانک مربوطه گرفته اید را وارد کنید. و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.با تشکر از شما من بانک ملی رو گرفتم و طبق گفته شما انجام دادمولی بانک از من آدرس بازگشتی میخواد میشه راهنمایی کنیدتا این ادرس بازگشتی رو بسازمممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در خرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 دوست عزیز آدرس برگشتی را باید همانند نمونه زیر به بانک ارائه دهید :به فرض اینکه آدرس سایت شما www.yourshop.com باشد می شود این:http://www.yourshop.com/modules/mellipayment/receipt.phpیا علی واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
diagram ارسال شده در تیر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 دوستان ممنون از شما فقط من خیلی مبتدیم و بلد نیستم کلا چجوری اینو نصب کنم یا دیتابیس را ایمپورت کنم یا بسازم کلا بلد نیستم میشه یادم بدین خیلی نوکرم ممنون از همتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2013 دوست عزیز اگر منظورتان از (اینو) همان اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان هست ( چون ملی و صادرات بدون دیتابیس هستند )1. فایل اسکریپت مورد نظرتان را در هاست تان آپلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید2. به بخش mysql هاست تان مراجعه کرده و یک دیتابیس با نام دلخواهتان بسازید3. وارد بخش مدیریت دیتابیسی که ساختید بشید (phpmyadmin)4. در تب های بالایی بر روی import کلیک کنید و در بخش مربوطه فایل دیتابیس موجود در اسکریپت پارسیان را که در فولدری از کامپیوتر خود استخراج کرده اید را انتخاب کرده و بر روی دکمه go کلیک کنید5. اکنون در بخش مدیریت فایل هاستتان وارد شده و اطلاعات مربوط به دیتابیس و درگاه بانکی تان را در بخش هایی که در پست اول عرض کردم وارد کرده و ذخیره کنیداکنون می توانید اسکریپت مورد نظر ( بانک پارسیان ) را از محلی که نصب کرده اید فراخوانی و اجرا کنیدیا علی واکنش ها : saeidghodrati و nasserheidary 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.با سلام و احترام. اسکریپت قدیمی را حذف و اسکریپت جدید را نصب کردیم و پورت 27635 نیز باز است اما پس از تکمیل اطلاعات صفحه پرداخت به درگاه پارسیان وصل نشده و خطای زیر مشاهده میشود:عمليات قبلا با موفقيت انجام شده است. this is unsucccessfull connection [XX2]لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسعمليات قبلا با موفقيت انجام شده است. this is unsucccessfull connection [XX2] در صورتی که به چنین مشکلی برخورد کردید فایل زیر را باز کنید func/f__epay.php در خط 96 اعداد زیر را پیدا کنید 10001001 حالا آن را با یکی از اعداد زیر تغییر دهید دهید: 10101000 11000001 10011001 10101001 10111001 10101101با سلام و تشكر، بفرموده عمل شد و مشكل برطرف گرديد. سپاسگزارم از راهنمايي ارزنده جنابعالي. لطفا در مورد علت عدم اتصال به درگاه بانك ملي هم اعلام نظر فرماييد. ما از بانك مرچنت اي دي و كليد تراكنش را گرفته ايم و در ماژول ملي قرار داده ايم اما وقتي روي لوگوي پرداخت ملي كليك ميشود به درگاه پرداخت ملي نميرود و وارد يك صفحه از فروشگاه ميشود. با بانك هم چك كرديم مشكلي از طرف بانك نبود!. سپاسبا سلامچند بار این پیغام خطا مشاهده شد و تغییر اعداد دیگر جواب نمیدهد آیا راه حلی پیشنهاد میکنید؟. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dena ارسال شده در آذر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2013 با سلام خدمت عزیزان پرستاشاپی در خیلی از سایتها دیدم که چندین نفر از هموطنان عزیز دنبال اسکریپت پرداخت آنلاین بانک های ملی و صادرات و پارسیان هستند و خیلی پست ها دادند کسی جوابشون رو نداده درخواست اسکریپت کردند کسی نداده یا درخواست پول برای نوشتنش کرده گفتم حالا که من دارم اینجا پیوست بکنم شب جمعه ای شاید کسی بدردش خورد و فاتحه ای برای شادی روح پدر و مادر من خواند. برای تنظیمات بانک ملی و صادرات کافیه که در فایل confirm.php به جای your log in ID شماره آی دی که از بانک صادرات یا ملی گرفته اید را وارد کنید و به جای your transactionKey ترانس اکشن کی را که از بانک مربوطه گرفته اید را وارد کنید. و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.ضمن تشکر ویژه از شما . من وقتی مبلغ رو انتخاب میکنم میره روی confir.php این اررور هارو میده : Notice: Undefined index: amount in D:\xampp\htdocs\pay\confirm.php on line 42 Notice: Undefined index: description in D:\xampp\htdocs\pay\confirm.php on line 44 Notice: Use of undefined constant YmdHis - assumed 'YmdHis' in D:\xampp\htdocs\pay\confirm.php on line 48لطفا مبلغ پرداختي خود را تاييد کنيد: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad80milad ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 با سلام خدمت شما دوست عزیزمن تسلط کافی برای راه اندازی درگاه تو سایتم و ندارملطف میکنید راهنماییم کنید؟درگاهی که گرفتم از بانک ملیهممنون میشم[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2013 خوشبختانه مدیران زحمتکش انجمن پرستاشاپ ماژولهای رایگان بسیاری از بانک ها را که بانک ملی یکی از آنهاست نوشته و برای عموم کاربرانشان ارائه کرده اند شما هم ماژول بانک ملی را از انجمن دانلود کرده و در فروشگاهت نصب کن .ضمناً بانک ملی یکی از بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی را داره و فروشگاه داران را اذیت نمی کنه. واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mandoor ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 سلام دوستان من دائما این پیامو دریافت می کنم پين فروشنده درست نميباشد. this is unsucccessfull connection [XX2] در صورتی که پینم هم درسته !!!چکا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در آبان 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 در هنگام استفاده از کدام بانک به مشکل بر می خورید ؟ درگاه های بانک ملی و صادرات تغییرات کلی داشته اند و احتمالاً اسکریپت های موجود برای این منظور باید تغییراتی ببینند تا به درستی عمل کنند واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 با سلام خدمت عزیزان پرستاشاپی در خیلی از سایتها دیدم که چندین نفر از هموطنان عزیز دنبال اسکریپت پرداخت آنلاین بانک های ملی و صادرات و پارسیان هستند و خیلی پست ها دادند کسی جوابشون رو نداده درخواست اسکریپت کردند کسی نداده یا درخواست پول برای نوشتنش کرده گفتم حالا که من دارم اینجا پیوست بکنم شب جمعه ای شاید کسی بدردش خورد و فاتحه ای برای شادی روح پدر و مادر من خواند. برای تنظیمات بانک ملی و صادرات کافیه که در فایل confirm.php به جای your log in ID شماره آی دی که از بانک صادرات یا ملی گرفته اید را وارد کنید و به جای your transactionKey ترانس اکشن کی را که از بانک مربوطه گرفته اید را وارد کنید. و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید.ضمن تشکر ویژه از شما . من وقتی مبلغ رو انتخاب میکنم میره روی confir.php این اررور هارو میده : Notice: Undefined index: amount in D:\xampp\htdocs\pay\confirm.php on line 42 Notice: Undefined index: description in D:\xampp\htdocs\pay\confirm.php on line 44 Notice: Use of undefined constant YmdHis - assumed 'YmdHis' in D:\xampp\htdocs\pay\confirm.php on line 48لطفا مبلغ پرداختي خود را تاييد کنيد: دوست گرامی ماژول های بانکی روی زمپ و ومپ و کلا روی لوکال کار نمی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mandoor ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 در هنگام استفاده از کدام بانک به مشکل بر می خورید ؟ درگاه های بانک ملی و صادرات تغییرات کلی داشته اند و احتمالاً اسکریپت های موجود برای این منظور باید تغییراتی ببینند تا به درستی عمل کنندبانک پارسیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turnado ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 برای بانک ملت و سامان اسکریپت با درگاه شاپرک سراغ ندارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 همین اسکریپت رو باز کنید برای بانک ملت لینک قدیمی سایت ملت رو بردارید لینک های شاپرک را بگذارید . همین . میشه شاپرک واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2015 سلام ببخشید من خیلی مبتذی هستم اول باید فایل زیپ شده رو در روت اکسترکت کنم؟دوم ادرس دیتابیسی که ساخته ایم رو چطوری به دست بیارم سوم اون ادرس رو $GLOBALS['dtbname'] = 'db'; اینجا به جای db وارد کنم؟!چهارم بعد که اینکارها انجام شد باید لینکی که به دست میاد (از کجا ) رو قرار بدم روی سایت کلیک که کردن میره برای دادن مبلغ و حرکت به سمت سایت بانک؟ پنجم : در این ماه مبارک خداوند قرین رحمت کنه رفتگان شما رو با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 کسی نیست الوووووو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در شهریور 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 بانک پارسیان را می خواهید نصب کنید؟ واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 بله بانک پارسیان تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 اطلاعات هاستت را برام خصوصی بزن برات نصبش کنم واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2015 فرستادم . تشکر . اگر اموزش جزیی تری قرار بدید بهتره . هم یاد میگیریم هم ماهیگیری رو یاد داید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 براتون نصب کردم اما قبل از استفاده باید بفرمائید که درگاه تان روی شاپرک ست شده یا نه تا من لینکش را تنظیم کنیم ضمناً پین کد پارسیانتان را هم برایم خصوصی بفرستید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 نصب کردم ولی ظاهراً پین کدی که به من دادید اشتباهه اینم عکسش: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 پین که درسته من چک کردم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 نصبش کردم آماده استفاده است . از لینک زیر می توانی استفاده کرده و با استفاده از ماژول قرار دادن عکس یا متن یک گزینه پرداخت مبلغ دلخواه را در سایتتان قرار دهیدhttp://foroosh110.ir/payاگر راضی بودی این شب جمعه ای برای شادی روح والدین من فاتحه ای بخوان.یا علیضمناً آموزش خاصی نداره که من به شما یاد بدهم . یک پوشه در هاست تان می سازید و محتویات فایل زیپ را در داخل پوشه خالی می کنید و در پست اول هم گفتم که تنظیمات را در فایل config.php انجام می دهید و یک اس کیو ال می سازید و اس کیو ال موجود در داخل پوشه که زیپ شده را در داخل اس کیو الی که خودتان ساخته اید ایمپورت می کنید فقط همین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2015 دست شما درد نکنه بسار ممنونم یک سوره واقعه به نیت شادی روح والدین شما . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .