vahid110 ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 ضمناً اطلاعات خرید مشتری در فایل دیتابیس ذخیره می شود و فروشنده در بخش مدیریت yoursite.com/admin.php با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور دیفالت admin می تواند اطلاعات مشتریانی که پرداخت انجام داده اند را ببیند و ویرایش کند و در همان بخش هم می توانید در خصوص تغییر رمز عبور بخش مدیریت اقدام کنید.سلام وقت بخیر این ادرس رو که میزنم خطای این صفحه موجود نیست میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 خطاي نامشخص [st:] مبلغ 1000 ريال با موفقيت دريافت شد رسيد ديجيتالي : 254424063 دو تا پرداخت امتحانی زدم این رو داد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2015 از لحاظ پرداخت که مشکلی نداری و با موفقیت انجام شده و کد تراکنش هم داده براتوناون آدرس هم که دقت نکردی ! چون در ساب دامین نصب شده و در واقع آدرس شما به این شکل خواهد بودyoursite.com/pay/admin.phpمن تستشش کردم درسته و کار می کنه واکنش ها : vahid110 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2015 سلام مجدد اخیرا واریزهایی که از این طریق انجام میشوند برگشت میخورند !نمیدونید دلیلش چیه؟ واکنش ها : vahid110 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
o.moalemzadeh ارسال شده در مهر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2015 سلام ناصرجانمی خواستم بدونم از این اسکریپت ای که شما زحمت کشیدی و ساختی چطور می تونم برای یانک سامان استفاده کنم؟! راستش یکم تلاش کردم اما نتونستم نتیجه ای بگیرم!! متشکرم! مرکز ترجمه و دانلود مقاله رُزبا سلام خدمت عزیزان پرستاشاپیدر خیلی از سایتها دیدم که چندین نفر از هموطنان عزیز دنبال اسکریپت پرداخت آنلاین بانک های ملی و صادرات و پارسیان هستند و خیلی پست ها دادند کسی جوابشون رو نداده درخواست اسکریپت کردند کسی نداده یا درخواست پول برای نوشتنش کرده گفتم حالا که من دارم اینجا پیوست بکنم شب جمعه ای شاید کسی بدردش خورد و فاتحه ای برای شادی روح پدر و مادر من خواند.برای تنظیمات بانک ملی و صادرات کافیه که در فایل confirm.php به جای your log in ID شماره آی دی که از بانک صادرات یا ملی گرفته اید را وارد کنید و به جای your transactionKey ترانس اکشن کی را که از بانک مربوطه گرفته اید را وارد کنید.و برای تنظیم بانک پارسیان کافیه که در فایل config.php نام و نام کاربری و پسورد و آدرس سرور دیتابیسی که ساخته اید را وارد کنید و در قسمت پائین همان صفحه پین کد دریافتی از بانک پارسیان را وارد کنید و در لاین پائینی پین کد هم آدرس سایت خودتان را به جای yoursite.com قرار دهید و فایل sql موجود در پوشه اصلی را در دیتابیسی که ساخته اید ایمپورت کنید . ضمناً اسکریپت pec24 برای پورت 443 بانک پارسیان ( سرور قدیمی ) تنظیم شده و اسکریپت pecco24 برای پورت 27635 بانک پارسیان ( سرور جدید ) تنظیم شده در صورتی که از اسکریپت مخصوص سرور جدید خواستید استفاده کنید حتماً باید پورت 27635 در هاست شما باز باشد .موفق و پیروز در پناه خدا باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در آبان 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2015 خطاي نامشخص [st:]this is unsucccessfull connection [XX2]ERROR = HTTP Error: cURL ERROR: 28: Operation timed out after 30000 milliseconds with 0 bytes receivedurl: https://pec.shaparak.ir:443/pecpaymentgateway/eshopservice.asmxcontent_type:http_code: 0header_size: 0request_size: 861filetime: -1ssl_verify_result: 0redirect_count: 0total_time: 30.407973namelookup_time: 2.5E-5connect_time: 0.090185pretransfer_time: 0.382254size_upload: 620size_download: 0speed_download: 0speed_upload: 20download_content_length: -1upload_content_length: 0starttransfer_time: 0redirect_time: 0certinfo: Arrayredirect_url: سلاماقا این خطا رو میده .چیکار باید کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 من نصب کردم به بانک وصل میشه و مبلغ رو هم کم میکنه ولی به سایت که بر میگرده ارور 404 میده از کارشناس بانک سوال کردم میگه که در زمان برگشت مشکل داره به کجا باید برگرده !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 لطفا این ادرس بگید چی بزارم ممنون میشم همهچی درسته فقط این ادرس مشکل داره $GLOBALS['callbackUrl']="inja che adresi bezarm";// set to main directory url نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2016 سلاماینو بنویس با دامنه خودت http://www.yoursite.com/pay/pec24/process.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 سلاماینو بنویس با دامنه خودت http://www.yoursite.com/pay/pec24/process.php متاسفانه این ادرسه هم بر میگرده به سایت 404 میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2016 این فایل را از هاستت دانلود کن اینجا پیوست کن نگاه کنمآدرس پوشه ای که داخلش نصب کردی را هم بنویس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 این فایل را از هاستت دانلود کن اینجا پیوست کن نگاه کنمآدرس پوشه ای که داخلش نصب کردی را هم بنویس کل فایلو گذاشتم داخل سایت تو پوشه pay نصب کردمpay.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 سلاماین فایل را جایگزین فایل قبلی بکن اگر درست شد که هیچ اگر نه اطلاع بده بیشتر بررسی کنمconfig.php واکنش ها : saeidghodrati 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اردیبهشت 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2016 سلاماین فایل را جایگزین فایل قبلی بکن اگر درست شد که هیچ اگر نه اطلاع بده بیشتر بررسی کنمhttp://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gifconfig.php ممنون جایگزین کردم فرقی نکرد زمان برگشت به سایت ارور 404 میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 امشب نصب و بررسی اش می کنم و اگر موردی بود که بتوانم مشکلش را حل کنم براتون اینجا پیوست می کنم واکنش ها : saeidghodrati 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در خرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 خبری نشد!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در تیر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2016 سلاممن یک ماژول از پرستا استور دارم که بانک پارسیانشو فعال کردمحالا یک ماژول هم پرداخت با مبلغ دلخواه می خوام می تونم دوباره از پارسیان این استفاده کنمایا با نسخه پرستا 1.6.1.4 هم خوانی دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در تیر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2016 دوستان کسی رو نسخه جدید استفاده کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 دوستان کسی نسخه ایی برای پارسیان دارد پرداخت با مبلغ دلخواه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohajery ارسال شده در شهریور 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2016 سلاممن اول کار گیر کردم. دیتابیس رو ایمپورت کردم و تغییرات config رو هم دادم. ولی خطای زیر رو میده وقتی وارد لینک پرداخت می شم:PHP Notice: Undefined index: ACT in C:\HostingSpaces\boursaki\boursak.ir\wwwroot\pec24\func\f__common.php on line 10PHP Notice: Undefined index: ACT in C:\HostingSpaces\boursaki\boursak.ir\wwwroot\pec24\func\f__common.php on line 12 آدرس لینک پرداختم هم این هستش.http://www.boursak.ir/pec24/باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
svb93 ارسال شده در مهر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2016 سلام دوستاناسکریپت بانک صادرات الان کار می کنه ؟کسی تا حالا تونسته استفاده کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
master-joind ارسال شده در مهر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 سلام دوستان عزیز. این همان اسکریپت مبلغ دلخواه هستش؟؟ ینی مثلا هر کس وارد دو تا وبسایت من از جمله آبادان مال یا اروند هوپ بشه مثلا هر مقدار دوست داشت میتونه donate کنه ??? ممنون میشم بهم جواب بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2016 سلام دوستان عزیز. این همان اسکریپت مبلغ دلخواه هستش؟؟ ینی مثلا هر کس وارد دو تا وبسایت من از جمله آبادان مال یا اروند هوپ بشه مثلا هر مقدار دوست داشت میتونه donate کنه ??? ممنون میشم بهم جواب بدید بله دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsalan132 ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 عزیزان کسی ماژول پرداخت انلاین بانک ملی برای اسکریپت فریر (virtual freer ) رو نداره؟ ممنون واکنش ها : arsalan132 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2016 عزیزان کسی ماژول پرداخت انلاین بانک ملی برای اسکریپت فریر (virtual freer ) رو نداره؟ ممنون اینجا انجمن پرستاشاپ هست نه انجمن فریر که درخواست میدیدتوی گوگل سرچ بفرمایید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .