shirani98 ارسال شده در بهمن 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2012 سلام و خسته نباشید به همه کاربران انجمنتا حالا سایت www.digikala.com را دیدید؟یه سری تخفیف زمان دار داره که کاربرا می تونند تا ساعت 24 همون شب محصول را با تخفیف بخرن پرستا شاپ این امکان رو نداره؟ http://upcity.ir/images/08350963081635822533.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2012 نه دوست عزیز این ماژول رایگانه و میتونی با جستجو تو اینترنت پیداش کنی . من قبلا تو یه سایتی دیده بودم ولی یادم نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در بهمن 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2012 البته من زمان تخفيف دادن این كارو انجام ميدم ولي نمیتونم جایی نمایشش بدم که زمان داره میگزه ولی تخفیفات رو میتونی به صورت از تاریخ تا تاریخ بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 رایگانش برای 1.3 موجوده ولی برای 1.4 کار نمیکنه چون دیتابیس محصولات و تخفیفات تغییر کردهاگه جاوا بلد بودم برای نمایش زمان حتما مینوشتمش چون خیلی راحته و فکر نمیکنم وقتگیر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .