B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2012 تمامی دوستانی که قالب سبز و خاکستری سه ستونه را خریداری کرده اند ، این اصلاحیه را دانلود نمایند . این اصلاحیه مشکلات کوچکی که اخیرا در قالب توسط خریداران عزیز گزارش شده بود ، را حل می نماید . با تشکر از دوستانی که ما را در حل مشکلات و باگ های موجود در قالب ها یاری می رسانند . [-info-]کافیست محتویات فایل اصلاحیه را در روت اصلی سایت خود کپی نمایید .[/-info-]themes.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 دست شما درد نکنه آقا بهمن ، این چند تا مشکل رو منم بهشون برخورده بودم که خودم حل کردم اما الان یک مشکل دیگه هست که اندازه تصاویر انتخاب رنگ خیلی کوچیک به نمایش درمیاد . چطور میشه اندازه تصاویر رو به 35*35 پیکسل تبدیل کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 دست شما درد نکنه آقا بهمن ، این چند تا مشکل رو منم بهشون برخورده بودم که خودم حل کردم اما الان یک مشکل دیگه هست که اندازه تصاویر انتخاب رنگ خیلی کوچیک به نمایش درمیاد . چطور میشه اندازه تصاویر رو به 35*35 پیکسل تبدیل کرد ؟این که مشکل نیست ، این نوع طراحی قالبه نه این که مشکل داره میتونید از استایل و css بزرگترش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 من با نرم افزار فایر باگ کلی باهاش ور رفتم اما نتونستم محل تنظیم اندازه رو پیدا کنم میشه راهنمایی کنید ؟ تو این صفحه رو ببینید من محدوده کادر رو تنظیم کردم ولی اندازه عکس رنگ ها عوض نشد کامپایلر اجباری و درست کردن مجدد بند انگشتی ها رو هم اجرا کردم ولی ظاهرا از جی دیگه ای باید تغییرات بدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 باید از فایل تی پی ال ویرایش رو انجام بدین . فایل product.tplتو فایل تی پی ال اندازه 20*20 تعیین شده که میتونید پیدا کنید و بزرگترش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 انجام دادم درست شد مرسی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در بهمن 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2012 بهمن جان یک سری از تصاویر قالب هم باید عوض بشه که من انجام دادم و اینجا پیوست می کنم جایگزین کنید ضمنا فایل global.css که من درست کردم بهتره ، اونم پیوست می کنم .global.zipimg.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .