saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 سلاممن جدیدا وقتی روی یکی از شاخه های محصولات کلیک میکنم که مثلا دارای 300 محصول هست . وقتی می خواهم برم صفحه دوم که محصولات شماره 51 تا 100 را مشاهده کنم صفحه لود میشه و هیچی دیگه نمایش نمیده و گیر میکنه .کش را خالی کردم .اعمال کامپایل را هم یکبار فعال و از دوباره غیر فعال کردم ولی باز مشکل هست . نمیدونم دلیلش چی هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 متاسفانه بارها گفته میشه موقع گفتن مشکل آدرس سایت هم بذارید ولی هیچ کس توجه نمیکنه . موقع ارائه مشکل ، نوع مشکل ، آدرس جایی که مشکل داره و لینکش رو بذارین . الان از کجا بدونیم مشکلش چیه؟! قرار ندادن آدرس سایت نه تنها وقت خودت رو میگیره ، بلکه وقت مدیران رو هم میگیره چون یه بار باید از شما درخواست کنن تا لینک بدین و این باعث حجیم شدن و ناکارمد شدن انجمن هم میشه .شما حساب کنید اگه هر روز 10 نفر مشکلشون رو همینطوری ارسال کنن حداقل یک بار مدیر درخواست میکنه آدرس سایت بدین ، تو یک روز میشه 10 پست اضافه برای درخواست آدرس سایت ، تو یک ماه میشه 600 پست اضافه !!! تو یکسال میشه 6000 پست اضافه و بی مورد تو انجمن . ( مثل همین پستی که من ارسال کردم و بی مورد و به درد نخوره ) اگه جستجوی لایه ای رو فعال کردین اونو غیرفعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه . یه راه حل کلی میگم اونو انجام بدین ، دوای درد تمامی مشکلاتی هستش که گزارش میدین . تو سی پنل کرون جاب رو تنظیم کنید هر روز ساعت 12 شب یک بکاپ از دیتابیستون بگیره .همچنین یه کرون دیگه تنظیم کنید هر هفته یک بکاپ اتوماتیک از کل فایلهاتون بگیره هر موقع مشکلی به وجود اومد بکاپ روز قبل رو برگردونید مشکلتون حل میشه 99 درصد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در بهمن 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 حق با شماست ولی این مشکل مربوط به مدیریت هست نه فروشگاه که شما بخواهید ببینید . در مورد جستجوی لایه ای هم غیر فعال هست و فعال نشده . اگر می خواهید یک دسترسی بهتون بدم آدرس فروشگاه www.asarayan.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 دسترسی بدین به قسمت شاخه ها بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .