ramtin2025 ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 سلامآیا نصب قالب در نسخه جدید نسبت به قبل تغییری کرده ؟ ماژول نصب قالب ، در پوشه ها هست ولی خالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 سلامآیا نصب قالب در نسخه جدید نسبت به قبل تغییری کرده ؟ماژول نصب قالب ، در پوشه ها هست ولی خالیهمنم میخواستم قالب عوض کنم ، ماژولش نبود جدا اون ماژول نصب کردم قالب عوض کنم ببینم چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 از کجا ماژولش رو تهیه کردید ؟ سایت اصلی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 از نسخه 1.5.1 داخل بسته نصب پرستاشاپ نبوده این ماژول از این جا دانلود کنید http://addons.prestashop.com/en/modules-prestashop/1713-template-installer.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azarfc ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 سلام دوستان کسی میتونه نصب قالب رو در اخرین نخسه فروشگاه ساز اموزش بده ؟ممنون میشم من تازه با این فروشگاه ساز اشنا شدم وارد نیستم و راستی خیلی فروشگاه ساز عالی و خوبی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peymanmatrix ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 آقايون اساتيد سلام بنده هم ماژول theme installer رو دانلود كردم و تو ماژول ها نصب كردم ولي نمي دونم بايد چطوري قالب جديد رو نصب كنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 به راحتی در پیکربندی ماژول باید فیل فشرده قالب رو قرار بدید و مراحل رو طی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .