a.nikfard ارسال شده در دی 4، 2021 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2021 سلام دوستان من داخل فروشگاه یه مشکل دارم سه تا روش ارسال دارم - پست - باربری - تحویل رایگان زمانی که مشتری هنوز ثبت نام نکرده با انتخاب هر کدوم از این موارد هزینه ارسال تغییر می کنه. ولی مشکل اینجاست که وقتی مشتری ثبت نام شده سبد خرید پر می کنه هزینه ارسال بر اساس همون روش پست که پیش فرضه ثابت می مونه و با وجود این که گزینه های دیگه رو هم انتخاب می کنه ولی هزینه ارسال عوض نمیشه و برای پرداخت هم که میره همچنان همون هزینه پسته. مشکل از کجا می تونه باشه. ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
baladi ارسال شده در اردیبهشت 12، 2022 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2022 با سلام من حامل را بر اساس محدوده وزنی تعریف کردم ولی هنگام خرید در سایت فقط محدوده اول منظور میشه؟ مثلا اگر کالایی را 500 گرم یا 4 کیلوگرم انتخاب کنم, فقط هزینه 500 گرم منظور میشه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .