padratoos ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 من سایتمو توی هاست رایگان 000webhost بارگذاری کردم. یه دامنه هم خریدم و از قسمت parked domins دامنه رو به جای دامنه رایگان هاست قرار دادم. تنظیمات SEO و URLها رو هم تغییر دادم. حالا وقتی با آدرس دامنه وارد سایت میشم مشکلی نداره ولی وقتی به جای دامنه از ip استفاده می کنم صفحه http://error404.000webhost.com/? میاد. آدرس ip رو هم برای درخواست درگاه پرداخت لازم دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 دوست عزیز اگر شما می خواهید آی پی را به بانک بدهید برای عملیات پرداخت اینترنتی باید آی پی سرور هاستتان را بدهید نه آی پی سایت این مسئله چندین بار در این انجمن مطرح شده آی پی که شما می خواهید با آن سایتتان بالا بیاید آی پی سایت است که اتفاقاً اگر سایت شما با آی پی بالا بیاید تا جایی که من می دانم اگر اشتباه نکنم امنیت سایتتان کاهش می یابد اما در کل شما فقط به آی پی سرور هاست تان نیاز دارید که اگر به سرویس دهنده هاست تان بفرمائید آن را به شما ارائه می دهند .موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در اسفند 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 یعنی من که هاست رایگان 000webhost.com استفاده میکنم، باید ping 000webhost.com رو بگیرم یا توی بخش مدیریت هاست، آی پی سرور قرار داره؟ در ضمن شماره پورت سایتو از کجا بفهمم چیه؟ (مثلا www.sample:8080.com) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 دوست من قرار نیست که ip اختصاصی و برای شما باشه. هزینه ip اختصاصی بسیار بالاست و به رایگان به دست نمیاد. ip یک سرور بین صدها سایت مشترک هست.هاست رایگان رو مناسب پرستا شاپ نمیدونم و به مشکلات زیادی برخورد خواهید کرد چون هیچ پشتیبانی برای فعال سازی توابع ارایه نخواهند داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .