hidden ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 سلام من با کمک اقا مرتضی داریم کارای فارسی سازی قالب ها رو انجام میدیم به این صورت که قالب های انگلیسی رو میگیریم و فارسی میکنیم از کاربران و مدیران خواهشمندیم که تو این امر به ما کمک کنند به این صورت که قالبهای زیبا ( انگلیسی ) رو برای ما بزارن تا ما کارای فارسی سازی رو انجام بدیم1- خواهشمنیدم حتما قالبهایی که دمو دارند و مناسب ورژن 1.4 می باشند رو برامون بزارن با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 همین فردا و یا پس فردا من یک آموزش کامل از نحوه دوجهته کردن قالبها و ماژولها قرار میدم. اصل کار رو توضیح میدم که به راحتی میتونید همه قالب ها رو فارسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh4mm4D ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 16 قالب جدید،رایگان، سازگار با Prestashop 1.4.x در انجمن قرار گرفت.اینجا کلیک کنید .اگه وقت آزاد داشته باشم،امیدوارم که بتونم در فارسی سازی این قالبها کمکتون کنم.موفق باشید دوست عزیز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 16 قالب جدید،رایگان، سازگار با Prestashop 1.4.x در انجمن قرار گرفت.اینجا کلیک کنید .اگه وقت آزاد داشته باشم،امیدوارم که بتونم در فارسی سازی این قالبها کمکتون کنم.موفق باشید دوست عزیز.چون قالبها دمو ندارند____________متاسفم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 این تاپیک اصلا مثل اینکه طرفدار نداشت دوستان لطفا قالبهای انگلیسی رو بزارید تا فارسی کنیم و پرستا شاپ از این حالت در بیاد کسی مثل اینکه نمیخاد همکاری کنه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 این تاپیک اصلا مثل اینکه طرفدار نداشت دوستان لطفا قالبهای انگلیسی رو بزارید تا فارسی کنیم و پرستا شاپ از این حالت در بیاد کسی مثل اینکه نمیخاد همکاری کنه!! شما میزنی تو ذوق کاربران به خاطر اون کسی دوست نداره پست بزنه.دوست خوبمون زحمت کشیدن 16 تا قالب زیبا پست کردن بعدش شما میگی "دمو نداره متاسفم" اخه چه کاری که دمو داشته باشه روی لوکال دو دقیقه نصبش کن بعدش هر کاری دوست داشتی با قالب بکن حالا یا فارسی یا هر کار دیگه.اگه شما دوست داری پرستا از این حالت در بیاد زحمت همین قالبا رو بکش.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 عزیز من راست چینی رو از اقا مرتضی یاد گرفتم ( morteza 2006 ) و لوکال هم بلد نیستم میتونید از مرتضی بپرسید برای همین باید قالب رو روی سایت خودم نصب کنم و کاراشو انجام بدم تصاویر این قالبهایی که این کاربر عزیز گذاشتن دیدم اصلا جالب نبودن قالب ها لا اقل تو تصویر که اینطوری بود گفتم دمو بزارید تو پست اولم عنوان کردم که دمو بزارید تا بتونم ببینم وضعیت قالب چه شکلی هست هر کسی میخواد به پرستا کمک کنه قالب بزاره همه میگن ما وقت نداریم فارسی کنیم خب وقت ندارید فارسی کنید وقت دارید که 30 دقیقه وقت بزارید قالب رو انگلیسی بزارید که .... واقعا نمیدونم چی بکم بازم هر طور مایلید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 سلام دوستانhidden جان الان اغلب سایتها دمو زنده نمی زارند فقط عکس می زارند که اونم زیاده از سرشون یه عده ای هم دمو نمی زارند به قول حمید جون برای دیدن قالبهایی که دمو ندارند می تونی روی لوکال نصب کنی و تست کنیاگر لوکال هم بلد نیستی من هم گفتم برو یادبگیر کافیه توی نت یه چرخی بزنی هزارتا آموزش براش هست لازم نیست شما روی سایتت تست کنی اگه با اون روش کار کنی کلا روش اشتباهی هست و هم وقت گیر بهترین حالت کار با لوکال هست. از دستمون هم ممنون که اون قالب ها رو گذاشتند اتفاقا توش قالبهای قشنگی هم بود که انشالله دوستان زحمت راستچینش رو می کشند اما در مورد راستچینی هم قبلا در موردش بحث شده اگه مدیرا یا دوستانی که در حال درست کردن اموزش برای راست چین کردن قالبها هستند بگن تا بقیه دوستان نیان دوباره اموزش بذارند و بجاش بشنید اموزش رو ببینند و اگر نکته ای کم و کسر داره بهش اضافه کنند تا کامل بشهیا اینکه اگه دوستان هنوز شروع نکردند من شروع کنم تا اموزشی در این مورد بزارم و بقیه بیان اگه کم وکسری داشت تکمیلش کنندفکر کنم با این کار بیشتر دوستان می تونند قالبهای مورد نیاز خودشون رو راست چین کنند و هم کمکی به ما در راست چینی کنند نظرتون چیه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 30، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 من به دلیل عدم همکاری منصرف شدم .....خودت هم یه چیز بهم گفتی اگه یادت باشه همه میخان......من چرا وقت بزارم چند ساعت دنبال قالب بکردم و راست چینی هم خودم انجام بدم ! همون که منصرف بشم بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 مرتضی جان همونطور که دانوش گفت به زودی روش ترجمه ی قالب ها به صورت دو زبانه و دوجهته روی انجمن قرار میگیره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2011 دوستان امشب به احتمال زیاد آموزش رو داخل سایت قرار میدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2011 سلام قالبهای زیادی هست که 2 منو دارن و زیبا هستن اما متاسفانه من به تنهای نمیتونم بگردم دنبال قالب دوستان همگاری هم که اصلا نمیکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasser_ebrahimi ارسال شده در دی 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2011 سلام دوستاي عزيزمن هم تازه با پرستا آشنا شدمبسيار مشتاقم كه توي فارسي ساز قالب و حتي ساخت قالب هاي سفارشي به هر شكلي با شما همكاري كنممن چند ساعتي كار كردم روي قالب اصلي پرستا و تونستم قالبشو به شكل زير تغيير بدم www.taavoni15.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .