hidden ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 با سلامدوستان بنده یه 3-4 ماهی میشه این ماژول رو دارم روی فروشگاهکاربران خیلی گزارش کردن سایت خیلی سنگین هست و مشکل لود دارن و پی بردیم به ماژول گوگل پلاس وان الان که غیر فعالش کردیم خیلی سرعت سایت بالا رفته تقریبا 10 برابر شده.اما از داشتن google plus 1 محروم هستیمایا واقعا تاثیر داره ؟ و اینکه ایا راهی نیست اینقدر مشکل لود شدن نداشته باشیم ؟ و سریعتر بارگذاری بشه ؟ ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 نه راهی نداره ، شما باید انتخاب کنید . و من بودم انتخابم حذف این ماژول بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 بهمن خان سلام چطوری استاد عزیزداداش شما هم میگی حذف کنم ؟ ایا به درد نمیخوره درسته ؟چگونه میتونم یه دونه از اینا پلاس 1 برای صفحه اصلی سایت بسازم ؟ که فقط صفحه اصلی داشته باشه ؟ ایا اونجوری هم سنگین خواهد شد ؟به نظر من ماژولش خیلی سنگین هست چون سایت های دیگه هم دارند اینقدر دیر سایت لود نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 سنگینی بخاطر بحث های فی ل تری نگ و اینجور چیزهاست نه بخاطر ماژول و فرقی نمیکنه چه در صفحه اصلی و چه در تمامی صفحات بذارید تاثیر منفی روی لود سایتتون خواهد داشت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 این ماژول در ایران کند هست متأسفانه! و خود ماژول مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .