yashi ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 سلاماین ماژول پرداخت فیش بانکی رو فروشگاه نصبه اما وقتی محصولو به سبد خرید اضافه میکنی و میرسی به مرحله پرداخت . پرداخت با زرین پال هست اما فیش بانکی نیست . چیکار کنم ؟اولین باره پرستا نصب کردم و کلا یک هفته اس دارم ازش استفاده میکنم !!آدرس : chapic.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 برید به قسمت ماژول ها و ماژول فیش بانکی رو پیدا کنید و برین تو پیکربندیش و شماره حساب و شماره کارت و اسمتون رو بنویسین و ذخیره کنید. همه فیلدها رو پر کنید وگرنه ماژول کار نمیکنه بعد از منوی بالا برین به قسمت پرداخت . در این صفحه هر چی تیک هست بزنید و نذارید چیزی خالی بمونه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza1441 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2017 سلام و خسته نباشید تو قسمت پرداخت مشکل ترجمه هست تو قالبم از قسمت بومی سازی > ترجمه ها هم همچین واژه ای پیدا نکردم که اصلاح کنم و نشد. قالبم دستچین. فکر کنم مشکل ماژول bankwie هست تو قسمت ترجمه ه که باید ادیت، ولی نتونستم کاری کنم. ممنون میشم یه نفر راهنمایی کنه. http://s4.img7.ir/6sQJf.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 سلام از قسمت بومی سازی >> ترجمه ها،نوع ترجمه را (ترجمه های ماژول) بگذارید عبارات مورد نظر خود را جستجو کنید و قابل ترجمه هست. واکنش ها : morteza1441 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .