MoReNu ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 من اگه بخوام قسمتی از فایل html رو تغییر بدم چطوری باید مسیر فایل درستش رو توسط این افزونه پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 با این افزونه امکانش نیست چون هر قسمت قالب پرستا از چندین فایل tpl تشکیل شده و فهمیدن جای اون ها فقط به صورت تجربی ممکن هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 سلاممن فایرباگ رو نصب کردم، میخوام مثلاً رنگ های طوسی که تو قالب اصلی و صفحه اصلی استفاده شده رو عوض کنم، تو فایر باگ کد ها رو پیدا میکنم، ولی نشون نمیده از کجا باید تو تم اصلی تغییرات رو پیاده سازی کنم، میشه راهنمایی کنین فایلها رو چجوری بفهمم کدوم رو باید اصلاح کنم ؟یا اگه این یه چیز فقط تجربی هست و فایرباگ این امکان رو نداره، میشه راهنمایی کنین کدوم فایلها مربوز به رنگ های طوسی صفحه اول و اون مشکی بالا هست که تغییرات رو روش بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 در فایرباگ بالای هر بخشی که استایل ها نوشته شده اسم فایل css مربوطه هم وجود داره که با قراردادن موس روی اسم اون میتونید محل فایل استایل رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 یه لینک میده به اینصورت:http://domain.com/themes/default-bootstrap/cache/v_2_5f1e1564b87029a9450815f0546fbb57_all.css (line 2) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 از بخش پارامترهای پیشرفته -> کارایی هاccc رو برای css خاموش کنید و دوباره آدرسش رو نگاه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلام خسته نباشید برای تغییر رنگ بک گراند یک قسمت از ماژول، فایرباگ آدرس 6660 فایل global.css رو میده ، برای تغییر سطر مربوطه تو ورد اون سطر رو نمیتونم پیدا کنم و سطر گفته شده متفاوت از فایر باگه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 میتونید دنبال کلاس هاش یا تگ هاش بگردید. مثلا div.class p#id >a یک همچین چیزی نگاه کنید توی فایرباگ مشخص هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلام من می خوام اسکریپت گوگل آنالیتیک رو توی هدر سایتم اضافه کنم ، چیکار باید بکنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 ماژول ganalytics در ماژول های پرستاشاپ به صورت رایگان موجود است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasanactor ارسال شده در دی 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2016 ببخشید انسپکت هم کار فایر باگ رو انجام میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasanactor ارسال شده در دی 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2016 الیته در کروم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 بله اینسپکت هم همون کار رو انجام میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seositeseo ارسال شده در فروردین 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2017 ممنون عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .