morteza021 ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 با سلام و احترام خدمت تمامی اساتید محترم سیستم بزرگ پرستا شاپمن تغییر سرور داشتم و از یک هاست معمولی به یک سرور وی پی اس نقل مکان کرده ام ، و از روزی که انتقال دادم سایت رو ارور زیر در برخی از صفحات نمایان میشه ...وقعا ممنون میشم که پاسخ من رو بدین Notice: Undefined variable: cms in /home/lapbuy/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php on line 291 Notice: Trying to get property of non-object in /home/lapbuy/public_html/tools/smarty/compile/7e571cb84436fc8878fb5c63a2b51e1ef1d87c84.file.cms.tpl.php on line 22 با تشکر از شما دوستان محترم ... یک سوال دگه هم برای این سایت : نوار نقاله از چه ورژن پرستا استفاده کنم ؟ سوال اول اولویت بالایی داره... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 به نظر من (با توجه به اینکه خودم هم VPS دارم) میزان حافظه موقت سرور را تا 256 مگ افزایش بدید، یکبار هم کامپایل اجباری را روشن کنید و پس از ایجاد تغییرات خاموشش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در اسفند 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 دوست عزیز رم سرور ما 2 گیگابات هست... فکر نمیکنم ربطی به رم داشته باشه ...کسی نمیتونه یک راه حل به ما بگه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 debug رو روشن کن ببین دیگه چه خطاهایی میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2012 برعکس رامتین جان باید بگم که دیباگ رو خاموش کنید.اون موارد خطا نیستند و فقط اطلاع رسانی هستند برای بهینه سازی بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در اسفند 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2012 برعکس رامتین جان باید بگم که دیباگ رو خاموش کنید.اون موارد خطا نیستند و فقط اطلاع رسانی هستند برای بهینه سازی بیشتر از شما ممنونم ... این کار رو انجام دادم و اوکی شد..موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_shiraz ارسال شده در شهریور 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2016 این دو اخطر برای من صادر میشه در صفحه نمایش محصولNotice: Undefined index: id_customization in /home3/fiberopticcablep/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 1057Notice: Trying to get property of non-object in /home3/fiberopticcablep/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 1057 و این دو اخطار هم در صفحه اصلی Notice: Undefined index: currencyRate in /home3/fiberopticcablep/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 51Notice: Trying to get property of non-object in /home3/fiberopticcablep/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 51 کسی ایده ای نداره؟1- میدونم اخطار هست و با فالس دی باگ میره2-کش هم خالی و کامپایل اجباری شده...fiberopticcableprice.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2016 سلاماحتمالا مربوط به یک ماژول هست که نصب کردید . باید آخرین ماژولهایی که نصب کردید رو بررسی کنید موفق باشید واکنش ها : reza_shiraz 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .