mhzsoft ارسال شده در اسفند 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2012 با سلام من میخوام واسه بعضی محصولات که قیمت هایشان متغیر است به جای قیمت نوشته شود تماس برای قیمت مانند سایت زیرNyazco.comتو این سایت می نویسه Call For Price نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 محصول رو ویرایش کنید و راه اول: موجود برای سفارش رو بردارید. حالا میتونید قیمت رو غیرفعال کنید.راه دوم: در مقابل وضعیت (انبار) هر متنی خواستید اضافه کنید.راه سوم: در مقابل «برای وقتی که در دسترس است» هر متنی که می خواهید وارد کنید.راه چهارم: «فقط آنلاین» را علامت بزنید و در بخش ترجمه آن را به متن دلخواه تغییر دهید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 محصول رو ویرایش کنید و راه اول: موجود برای سفارش رو بردارید. حالا میتونید قیمت رو غیرفعال کنید.راه دوم: در مقابل وضعیت (انبار) هر متنی خواستید اضافه کنید.راه سوم: در مقابل «برای وقتی که در دسترس است» هر متنی که می خواهید وارد کنید.راه چهارم: «فقط آنلاین» را علامت بزنید و در بخش ترجمه آن را به متن دلخواه تغییر دهید. موفق باشید با سلام دانوش عزیز می خواستم بدونم این امکان وجود ندارد که قیمت را 0 وارد کنیم و بعد با اضافه کردن یک شرط در کد پرستا اگر قیمت 0 بود تماس برای قیمت را نمایش بدهد و اگر قیمت صفر نبود قیمت کالا را؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 کسی نیست پاسخی بدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 کسی هست جواب بده اما پیاده کردن این تو قالب نمیدونم خودتون احتمالا نتونید این برای ماژول محصولات پرطرفدار هستش : {if $product.price != "0"} {convertPrice price=$product.price} {else} {l s='for buy, contact us' mod='homefeatured'}{/if} برای صفحه محصول یکمی پیچیده تره چون قیمت در حداقل 10 بیست سطر کد نویسی تعیین میشه ، اما از یه قانون خاص پیروی میکنه : {if $product->price != "0"} {convertPrice price=$productPrice} {else} {l s='for buy, contact us'}{/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 ممنون بهمن عزیز موفق شدم در صفحه ی محصولات پرطرفدار درستش کنم ولی فایل مربوط به صفحه محصول را نمی دونم کجا باید پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 تو پوشه قالب مربوطه فایل product.tpl هستش . البته همانطور که گفتم کمی پیچیده هستش و به آسونی محصولات پرطرفدار نمیتونید ویرایش کنید چون باید سطرهای زیادتری رو ویرایش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinna_zare ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 سلامراه دوم و سوم رو من تو قسمت محصولات نتونستم پیدا کنم ..راه چهارم هم نمیدونم کدوم فایل رو باید ادیت کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 این موارد بر اساس ۱.۴ گفته شدهاما گزینه های مشابه در ۱.۵ هم هست. کافیه کمی جستجوگر باشید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tinna_zare ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 این موارد بر اساس ۱.۴ گفته شدهاما گزینه های مشابه در ۱.۵ هم هست. کافیه کمی جستجوگر باشید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Betaمدیر عزیز جستجوها انجام شده که پست گذاشتم ..در مورد راه حل شماره 4 حتی اگه تو ترجمه ها هم تغییر بدین "تماس برای قیمت" زمانی دیده میشه که قسمت " مشاهده قیمت " تیک خورده باشه.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .