aquila ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 آیا قالب دوچرخه روی 1.5 قابل استفاده است؟ اگر خیر امکان هماهنگ سازی دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 در نگاه اول بلهیعنی در ظاهر مشکلی نیست ولی بدون شک برخی قسمت های سایت ممکنه به درستی نمایش داده نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aquila ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 در نگاه اول بلهیعنی در ظاهر مشکلی نیست ولی بدون شک برخی قسمت های سایت ممکنه به درستی نمایش داده نشه.من بتازگی میخوام فروشگاهم رو ایجاد کنم و قالب رو دریافت کردم و قالب خوبی بود.یعنی باید از خیرش بگذرم؟آیا مشکل سیستمهای دیگه امکان هماهنگ کردن قالب نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 امکانش هستجوینده یابنده هست.بنده در این زمینه هنوز فرصت تحقیق نداشتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masoud ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 عذر میخوام در مورد قالب دارچینا هم این مسئله صادقه ؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 برای همه قالب های 1.4 همین مسئله صادقه و اگه میخواین با 1.5 فروشگاه راه بندازین به فکر قالبی باشین که برای این نسخه نوشته شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .