javad66 ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 من این ورزن 1.5.2 را دانلود کردم و می خواستم روی لوکال نصب کنم تمام مراحب را می ره اما وقتی به مرحله نصب می رسه در قسمت سوم مراحل نصب یه ÷یغام خطا با این مظمون می ده ایجاد فایل settings.inc ایجاد جداول پایگاه داده ایجاد فروشگاه و زبان پیشفرض خطایی در هنگام نصب رخ داد... که قسمت سوم را یعنی ایجاد فروشگاه و زبان پیش فرض به صورت ضربدر خورده و قرمز در میاد و ادامه نصب متوقف می شه و تو 25% می مونه و صفحه اصلی سایت هم بالا نمیاد مشکل از چی می تونه باشه ؟ضمناً می خواستم ببینم نمیشه ورژن قبلی را با این آپدیت کرد یعنی 9-4-1 را به 0-2-5-1 ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 باید فایل خطاهای سرور را بررسی کنید.به روز رسانی با نسخه ارایه شده انجمن فعلا ممکن نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 این فایل درکجا قرار دارد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2013 خطاهای سرور در error_log ذخیره میشه. کنترل پنل هم دسترسی هایی به بخش خطاها میده که توصیه میشه استفاده کنه.هم در cpanel هست و هم direc admin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 آقا من روی لوکال هاست دارم تست می کنم. من نرم افزار وب سرورم را هم عوض کردم و توی فایل php_error این خطا به ثبت رسیده بود[11-Jan-2013 22:23:12] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\p1-5-2\classes\Language.php on line 414 [11-Jan-2013 22:23:12] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\p1-5-2\classes\Language.php on line 427 مشکل از کجاست ؟ من توی این فایل را هم یه سرچی کردم اما چیزی دستگیرم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 آقا من مشکلم را با یک وب سرور دیگه حل کردم اما چه جوریه و یعنی کی میشه پرستا 1.4.9 را به 1.5.2 به روز رسانی کرد ؟ و اصلاً این امکان وجود داره یا خیر ؟ یا اینکه بروبچه های پرستا قصد دارن زحمتش را بکشن را خیر ؟ ممنون می شم اگه جواب بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 ارتقا از طریق روش دستی ممکن هست.نسخه انگلیسی را روی یک پوشه جدا بریزید و یک کپی کامل از دیتابیس رو به اون متصل کنید. و پس از ارتقا به روش دستی که در بخش آموزش سایت هست میتونید فایل های نسخه فارسی رو روی هاست قرار بدید و دیتابیس رو به اون متصل کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در فروردین 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 بنده می خوام نسخه تک 1.5.2 را روی لوکال نصب کنم خطا در نصب میده؟--------------------ایجاد فایل settings.inc ایجاد جداول پایگاه داده ایجاد فروشگاه و زبان پیشفرض خطایی در هنگام نصب رخ داد... شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلیبازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا -----------------------------------------الان دقیقا بفرمایید من چکار کنم : اولابعد اگر بخوام رو هاست بریزم ممکن هست به چه مشکلاتی برخورد کنم؟ :دوما خیلی خیلی بنده رو ببخشید و عف کنید :سوما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 روش آسانتر برای نصب 1.5.2 وجود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 شما بگید که از چه شبیه سازی برای لوکال استفاده می کنیددر پست شماره 2 هم گفتیم که فایل خطاها رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در فروردین 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 مرسی بنده از XAMPP 3.0.12 استفاده میکنم. راهنماییم کنید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2013 اگر اشتباه نکنم در مسیر زیر خطاها ثبت میشهapache/log/error_log.txtیا مشابه این نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 همین آدرس رو من پیدا کردم اما خطایی ثبت نشده بود ولی توی خود پوشه پرستا شاپ تو مسیر E:\xampp\htdocs\prestashop\log\20130204_installation.log نوشته : *ERROR* 2013/02/03 - 18:28:53: روی ورودی Table 'ps_access' already exists خطای SQL رخ داده است توی وب اینترنت اکسپلورر هم تو این قسمت میمونه و خطا میده.بار اول تو 13% بار دوم توی 25%ایجاد جداول پایگاه داده روی ورودی Table 'ps_access' already exists خطای SQL رخ داده است چند بار امتحان کردم این آخره تا 29% میرهایجاد فروشگاه و زبان پیشفرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 دوست من وقتی یک بار به خطا میخورید باید دیتابیس رو خالی کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webman ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 سلام دوستان منم هم درنصب مشکل دارم 1-آیا گزینه magic qoutes در PHP غیر فعال است؟ (توصیه شده)--->>کجا و چجوری فعالش کنم؟ 2-حداقل یک جدول با پیشوند مشابه پیدا شد، لطفا پیشوند پایگاه داده خود را تغییر دهید یا جداول آن را پاک کنید.--->>این جدول چیه و چجوری میشه پاکش کرد؟ 3-در مرحله بعد(چهارم)---->>استقرار جداول پایگاه داده ... 34%<<----- خطایی در هنگام نصب رخ داد... ویرایش --->> البته الان پیغامش یه چیزه دیگش: تنظیم اطلاعات فروشگاه... 50% خطایی در هنگام نصب رخ داد... شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید. چکار کنم؟کمک http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/confused.gif http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/rolleyes.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 1. میتونید به سرویس دهنده هاستتون بگین براتون فعالش کنن2 و 3! . هر دو بر میگرده به این که یک بار نصب رو ناقص انجام دادید. وارد phpMyadmin در هاستتون بشید و نام پایگاه داده ای رو که ساخته بودید پیدا کنید و روش کلیک کنید سپس تمام جداول داخلش رو انتخاب کنید و روی drop کلیک کنیدسپس دوباره مراحل نصب رو انجام بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 آقا من کارم شده روزی صد بار نصب میکنم ، ارور میده دیتا بیس رو پاک میکنم دوباره امتحان میکنم . حتی نسخه 1.5.3 رو هم نصب کردم تا 38% رفت بعد خطا داد Create settings.inc file Create database tables Create default shop and languages Populate database tables 38% من که موفق نشدم تو لوکال اینو نصب کنم. سواب کنه یه نفر بیاد به ما یاد بده خیلی سواب داره!!! یکی تو لوکال خودش نصب کنه و از دیتا بیس اون بک آپ بگیره بعد همه رو فشورده کنه ، ارسال کنه تو سایت ......راهی به ذهنم نمیرسه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 سلامفایل error_log در هاست رو بررسی کن یا اینجا بذار تا دوستان راهنمائیت کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 من رو لوکال نصب کردم و نرم افزارم XAMPP 1.8تو خود فولدر پرستاشاپ یه لوگ ارور هست که تو فایلش اینو نوشته:*ERROR* 2013/02/06 - 23:02:54: روی ورودی Table 'ps_access' already exists خطای SQL رخ داده است موقع نصب 1.5.3 هم اینو ثبت کرده :*ERROR* 2013/02/06 - 23:10:35: SQL error on query Table 'ps_access' already exists من که به جایی نرسیدم حتی لوگ ارور خوب هم نداره من تو مسیر آپاچی هم رفتمE:\xampp\apache\logserror.log وجود داره اما چیزی توش ثبت نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 سلامدوست عزیز شما اگه از پاک کردن دیتابیس مطمئن هستی، پیشنهاد میکنم از wamp استفاده کن. با اینکه xampp خیلی قویتره ولی بعضی وقتا مشکلاتی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mobah ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 مرسی ورژن 2.2 WampServer رو دانلود کردم .سری اول که پرستاشاپ رو تو نصب زدم تا 13% رفت دیتا بیس رو پاک کردم و دوباره امتحان کردم این بار تکمیل پر شد. از شما خیلی ممنونم - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad1225 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 سلاممن نسخه 1.5.2 را روی لوکال نصب کردم درست نصب شد ولی روی سرور اصلی آپ کردم ونصب کردم که در مرحله آخر تا 13% متوقف میشه وپیغامهای زیر رو میده مشکل از کجاست ؟لطفا" راهنمایی کنید-ممنون --------------------13% ایجاد فایل settings.inc ایجاد جداول پایگاه داده روی ورودی Table 'iws_access' already exists خطای SQL رخ داده است خطایی در هنگام نصب رخ داد... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webman ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 sسلاممن موفق شدم پرستا رو بنصبم.اما ادرس سایتو میزنم این میاد:Warning: require_once(/home/cqlyrlew/public_html/system/startup.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cqlyrlew/public_html/index.php on line 15 Fatal error: require_once() [function.require]:Failed opening required '/home/cqlyrlew/public_html/system/startup.php'(include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cqlyrlew/public_html/index.php on line 15 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 مشکل از سرورتونه دوست من. با سرویس دهنده هاستتون تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 پرستا چنین چیزی نداره. یا شما ایندکس رو از یک اسکریپت دیگه روی هاستتون داشتین یا دستکاری شده و یا اصلن پرستا نصب نکردید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .