maliya ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 سلام من چند وقت پیش ماژول سبزو خاکستری 3 ستونرو گرفتم مشکل اینکه وقتی ماژول محصولات پرطرفدار و ماژول محصولات جدید رو غیرفعال میکنم دیگه هیچ محصولی نمایش داده نمیشه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 خوب این چه ربطی به قالب داره ؟!!! وقتی اون دو تا ماژول رو غیر فعال کنید تو صفحه اصلی هیچ محصولی تو هیچ قالبی دیده نخواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maliya ارسال شده در فروردین 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 خوب این چه ربطی به قالب داره ؟!!! وقتی اون دو تا ماژول رو غیر فعال کنید تو صفحه اصلی هیچ محصولی تو هیچ قالبی دیده نخواهد شد . بهمن جان منظورتو گرفتم اما باید چیکار کنم ببین خوب اصلا ما اوندوتا ماژول رو غیر فعال کردیم هیچ راهی نداره به صورت عادی محصولات نشون داده بشه بعد اینکه هر مقداری به اون ماژول ها بخوای نشون داده میشه چطوری میشه صفحه بندی کرد صفحه اصلی رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 نه نمیشه . تو پرستاشاپ نمایش محصولات در صفحه اصلی بدون صفحه بندی هستش مثل فروشگاه های بزرگ دنیا ، اینی که شما مد نظرتون هست مال سیستم های فروشگاهی قدیم هست که همه محصولات رو با صفحه بندی تو صفحه اول نشون میداد ، الان مرسومه که تو صفحه اصلی محصولات جدید رو اکثرا میذارن . شما فقط میتونید محصولات جدید ، پرطرفدار ، یا محصولات جدید هر شاخه بندی ( ماژولش در انجمن هست ) رو نشون بدین . بقه محصولات رو هر کی خواست ببینه میره تو شاخه بندی مربوطه . قرار نیست همه محصولات تو صفحه اول لیست بشن . یعنی اصلا لزومی نداره صفحه اول صفحه بندی داشته باشه ! هر کی تونست یه دلیل علمی و قانع کننده بیاره اعلام کنه من خودم به نویسندگان پرستاشاپ میگم این امکانو تو نسخه های بعدی بذارن ! البته این فقط تو پرستاشاپ نیست بلکه تو سایر فروشگاه سازهای بزرگ چون اوپن کارت و مجنتو هم همین شکلی هست و حتما یه چیزی میدونن که اینجوری برنامه نویسی کردن . شما هم نگران نباشین ، مشتری اگه مشتری باشه و قصد خرید داشته باشه محصول رو خودش پیدا میکنه ، شما به کار اصلی ادامه بدین و این مسائل رو زیاد دنبالش نباشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .