دانوش ارسال شده در اردیبهشت 26، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2016 تنظیمات ماژول رو درست انجام ندادین Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2016 موقعی که درگاه بانک ملت رو انتخاب میکنم خطای "نمی توان به بانک متصل شد. " میدهد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 مشکل از سمت بانک یا تنظیمات اشتباه شماست Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 ماژول رو یکبار uninstall کردم و مجددا نصب کردممشکل حل شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در خرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 ارسالی امروز, 04:44 PMبا سلاممن وقتی پرداخت رو انجام میدم بعد از انتقال از صفحه بانک ملت یک صفحه سفید ایجاد میشه و تاییدیه پرداخت نمیگهایمیل هم برای مشتری ارسال نمیشه که تاییدیه ی پرداخت و خریدش باشه.خودم تست زدم و همین جور بود .البته سفارش توی سایت ثبت میشه و پول هم واریز میشه http://www.mehrabstore.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2016 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در خرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2016 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده دیباگ رو روشن می کنم هیچ خطایی نشون نمیدهhttp://www.mehrabstore.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 صفحه سفید مطلق میشه؟ معمولا صفحه سفید با دیباگ خطا نشون میده منتظر پاسخ دانوش یا مهدی باشید واکنش ها : tenderboy 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در تیر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2016 صفحه سفید مطلق میشه؟ معمولا صفحه سفید با دیباگ خطا نشون میده منتظر پاسخ دانوش یا مهدی باشید خیلی وقته منتظر موندم اما کسی جواب نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 29، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2016 وقتی در انجمن برای پرسشی پاسخی وجود نداره باید از بخش تیکت اقدام کنید تا کارشناسان فنی ما مشکل سایت شما رو بررسی کنند.چنانچه با روشن کردن دیباگ خطایی نمیبینید نهایتش میتونید خطاهای سرور رو چک کنید و کمکی بیش از این نمیشه کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در تیر 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 وقتی در انجمن برای پرسشی پاسخی وجود نداره باید از بخش تیکت اقدام کنید تا کارشناسان فنی ما مشکل سایت شما رو بررسی کنند.چنانچه با روشن کردن دیباگ خطایی نمیبینید نهایتش میتونید خطاهای سرور رو چک کنید و کمکی بیش از این نمیشه کرد. ممنوناما فکر نکنم این همه خشونت لازم باشه ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2016 با سلام و احترام. من این ماژول رو نصب کردم، کد های مورد نیاز برای اتصال همه چی اوکی کردم. فرآیند پرداخت توسط مشتری صحیح و سالمه . اما وقتی مشتری سفارشیو پرداخت می کنه توی پنل مدیریت به اشتباه مینویسه وضعیت "خطای پرداخت" و اینکه پرداخت مشکوک است و این حرفا. همچنین ایمیل خطای پرداخت هم به مشتری ارسال می کنه. درحالی که پرداخت موفق بوده . این مشکل از کجاست. چجوری برطرف میشه؟ (آخرین ورژن ماژول بانک ملت | پرستا 1.6 - هیچ ماژول خاصی هم ندارم رو سایت.) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin-gsm ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 سلام بیشتر وقتها سایت به بانک وصل نمیشه در صورت وصل شدن بعد از پرداخت وجه برگشت خوبی انجام نمیشه در صورتی که وجه از حساب مشتری کم میشه لطفا راهنمایی کنید برای رفع کامل این مشکل چه باید کرد مشکل از کجا هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در مرداد 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2016 معلومه این ماژول مهم هنوز نسخه بتاست و کامل نیست. پشتیبانی هم که صفر. واکنش ها : mhnaderi و tenderboy 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfaan ارسال شده در مرداد 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2016 سلام من یه مشکلی دارم می خواستم ببینم من تو سایتم قیمت ها رو به تومان وارد کردم ولی توی ماژول بانک ملت که از سایت شما دانلود کردم مثلا 15000 تومان رو 15000 ریال می نویسه چیکار باید بکنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr.Digital ارسال شده در شهریور 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2016 درود و احترام دوستان؛ممکنه لطفا راجع به خطای زیر راهنمایی کنید:Please Wait... یک خطا روی داد:تراکنش با موفقیت انحام شد پرستا 1.4 ، کانفیگ هم صحیحه. ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در مهر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2016 سلام وقتی خرید رو میزنیم وارد صفحه پرداخت میشه ... پرداخت هم انجام میشه از حساب هم کم میشه ولی به محض ورود به سایت این پیغام رو میده متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيدو بعد از چند دقیقه پول به حساب بر میگرده با پشتیبانی به پرداخت صحبت کردم میگن "به برنامه نویس بگید تنظیمات مربوط به صفحه ی کال بک رو چک کنند"خوب باید الان چه کار کنیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 با سلام من درگاه بانک ملت رو با ماژول سایت خودتون راه اندازی کردم ولی بعد از عملیات پرداخت به سایت برگشت نمی خوره و در صفحه /module/bankmellat/validationمی ماند و صفحه سفید است و بعد از یک رفرش کردن به سایت می رود و می نویسد خطا رخ داده سبد خرید خالی است و پول از حساب کم می شود ولی به حساب بانک ملت واریز نمی شودمشکل از کجاستمتن ارور در صفحه سفید اینهFatal error: Cannot redeclare timestamp_to_iso8601() (previously declared in /home/kermanma/domains/kermanmall.com/public_html/modules/bankmellat/lib/nusoap.php:904) in/home/kermanma/domains/kermanmall.com/public_html/modules/smsnotifier/lib/nusoap/nusoap.php on line 935لطفا یکی راهنمایی کنه خیلی نیاز دارم واکنش ها : mchavoshifans 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در آبان 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2016 متوجه شدم که اگر ماژول پیامک رو غیر فعال کنم بدون هیچ مشکلی پرداخت انجام می شهمی شه مشکل تداخل این دو ماژول رو حل کرد واکنش ها : mchavoshifans 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در آذر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2016 سلام دوستان . طی دو روز گذشته کسی ب درگاه بانک ملت مشکل داشته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 این ایراد از کجاست به نظرتون؟ IP ناشناخته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 آی پی که معرفی کردید اشتباه هست واکنش ها : nasimparsi 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mht77 ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 سلام دوستان و اساتید محترم. من درگاه پرداخت رو نصب کردم و آی دی ترمینال و... به درستی وارد کردم. آی پی هم در به پرداخت ثبت کردم. اما مشکلی که الان داریم این است که با خطای "اطلاعات کاربری پذیرنده نامعتبر است" مواجه میشیم. (حتی رمز درگاه رو ریست کردیم و دوباره امتحان کردیم بازم نشد که نشد ) میدونید مشکل از کجاست و باید چکاری برای رفع اون انجام داد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 سلام دوستان و اساتید محترم. من درگاه پرداخت رو نصب کردم و آی دی ترمینال و... به درستی وارد کردم. آی پی هم در به پرداخت ثبت کردم. اما مشکلی که الان داریم این است که با خطای "اطلاعات کاربری پذیرنده نامعتبر است" مواجه میشیم. (حتی رمز درگاه رو ریست کردیم و دوباره امتحان کردیم بازم نشد که نشد ) میدونید مشکل از کجاست و باید چکاری برای رفع اون انجام داد؟ مطمئن بشین که اطلاعات رو جا به جا وارد نکرده باشید مطمئن بشید که زمانی که اطلاعات رو کپی و پیست می کنید فاصله ای چیزی قبلش نیفتاده باشه از ماژول های دیگه هم بهره ببرید ببنید روی اونها هم کار نمی کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mht77 ارسال شده در دی 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2016 مطمئن هستم درست وارد کردم اطلاعات رو اما در بیشتر مواقع در بخش TeminalID یک فاصله میوفته که هرکاری کردم حذف بشه نشد. نسخه پرستاشاپ من 1.6 هست و ماژول درگاه بانک ملتی هم که نصبه با نسخه پرستاشاپ همخوانی داره.(اگه به غیر از ماژول بانک ملت هست اینجا لینک بدید. ممنون) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده