hamidmo ارسال شده در اردیبهشت 21، 2022 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2022 سلام در back-office بعد از اینکه چه تغییراتی بدهم یا ندهم فقط ذخیره کنم خطای 404 به من میدهد تغییرات اعمال میشه و ذخیره صورت میگیره اما redirect میشه به صفحه خطای 404 ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2022 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2022 نیاز به بررسی فنی و لاگ سرور وجود داره. بدون بررسی نمیشه نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidmo ارسال شده در اردیبهشت 25، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2022 احتمال چه مورد های هست ؟ پیشنهاد شما جهت بررسی چیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2022 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2022 باید تیکت بزنید بچه های بخش فنی بررسی کنن. من نظر خاصی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .