hz361 ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلام من در قسمت ابزارها قسمت زبان ها , انگلیسی رافعال کردم وبعدش خواستم غیر فعال کنم سایتم دیگه نشون نمی ده یعنی با غیر فعال کردن زبان انگلیسی سایتم بالانمیاد صفحه سفید نشون داده می شه ممنون می شم برای رفع این مشکل بگید که باید چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلام دوست عزیز آیا سایت شما بهینه هست و لینک آشنا در سایت شما فعال است؟ اگر هست این مشکل بر میگرده به هیستوری مرورگرتون من قبلاً این مشکل رو داشتم هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید و یا از اینترنت اکسپلوره برای تست استفاده کنید مشکلتون حل میشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hz361 ارسال شده در فروردین 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلام اره مشکل از هیستوری مرورگر بود که درست شد باتشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .