Amir_561 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2022 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2022 (ویرایش شده) سلام بر همه من بعد از نصب پرستاشاپ نمیتونم به صفحه مدیریت لاگین کنم هیچ خطایی هم نمیده مشکل در چی هست؟ البته در هنگام نصب ابن خطا ها رو هم داد ولی با این حال نصب شد پرستاشاپ ممنون میشم راهنمایی کنید شاید بالای 10 بار رو نصب کردم باز هم این خطا رو دارم و لاگین هم نمیشم به پنل در ضمن ریکاوری پسورد رو هم که میزنم همه چیز میریزه به هم ویرایش شده خرداد 1، 2022 توسط admin درج اطلاعات محرمانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2022 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2022 دوست خوبم اطلاعات ورود به مدیریت شما اطلاعاتی محرمانه هستند نباید اون ها رو اینجا ارسال کنید. در خصوص مشکلتون: ۱. از جای معتبر هاست تهیه کنید ۲. خطاهایی که موقع نصب میگیرید باید رفع بشن. به هاستتون پیام بدید ۳. نسخه پی اچ پی مناب برای پرستاشاپ ۱.۷.۸ نسخه PHP7.2 تا PHP7.4 هست ۴. ظاهرا فایل های پرستاشاپتون ناقصه یا پرمیشن های پوشه ها اشتباست. فایل پرستاشاپ رو مجددا دانلود و آپلود کنید و از هاست درخواست کنید پرمیشن تمام پوشه ها رو روی ۷۵۵ و تمام فایل ها رو روی ۶۴۴ تنظیم کنن بصورت Recursive نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amir_561 ارسال شده در خرداد 7، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2022 سلام ممنونم از پاسخ شما مشکلم در نسخه php بود روی 7.4 قرار دادم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2022 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2022 خوشحالم که مشکلتون حل شد. ولی حتما به بقیه مواردی که گفتم هم توجه داشته باشید که در آینده به مشکل نخورید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .