saeidghodrati ارسال شده در فروردین 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 سلام در نسخه 1.5 فایل htaccess. چطور باید بروزرسانی کنیم من ورزن پرستا رو ارتقا دادم نمیتونم این فایل رو پیدا کنم برای بروز رسانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 در نسخه 1.5 خودش بعد از تغییرات مجدد بازسازی میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 مشکل بعد از ابدیت پیش اومده لود نشدن عکس ها چطور باید این مشکل رو بر طرف کردmelisport.irمتوجه شدم بعد از اینکه ابدیت تموم شد باید یک بار تصاویر رو از داخل مدیریت تنظیمات تصاویر ایجاد دوباره بندانگشتیها بروز بکینم (یکبار مجددا تمامی تصاویر رو بسازیم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .