mohammad ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 با عرض سلام و خسته نباشیدچند نکته مهم که در فارسی سازی این نسخه اعمال نشده ذکر می کنم 1: بزرگترین مشکل ادیتور ورود اطلاعات هست که اگر شما یک نوشته ای رو وارد کنید در چپ تایپ میشه و راست چین و چپ چین کردنش خیلی سخته یا امکان پذیر نیست .2 : تایتل نام کالا هست که در صفحه کالا با فونت 18 هست و باید کوچک بشود .3: در قسمت ZOOM عکس کالا اون ذره بین رو تکس قرار گرفته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 سپاس از شمایادداشت کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhzsoft ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 اینم یک مشکل که قسمت مدیریت فقط در مرور گر های IE7 به بالا و OPERA درست کار می کنه و در مرور گر های Mozilla و chrome و Yandex قسمت بالا درست نشون داده نمیشه مشکل از آجاکسه ؟؟؟ از کجاست؟؟؟ من از MOZILLA 18.1 استفاده می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2013 چنین مشکلی وجود نداره و به خوبی نشون میده ، یعنی اصلا نمیتونه مشکلی وجود داشته باشه اونم با فایرفاکس 18 و کروم !!! ضمنا برای اینترنت اکسپلورر 7 به پایین هم هیچ منطق خاصی وجود نداره که درست نشون بده چون این مرورگر خیلی وقته دیگه تو اکثر سایت ها ساپورت نمیشه . Yandex هم مهم نیست ، یعنی من تا حالا اسمشو هم نشنیدم . امروزه سایت ها فقط با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر 7 به بالا + فایرفاکس 3 به بالا + اپرا 10 به بالا + کروم 10 به بالا و اپل سافاری هماهنگ میشن و برای بقیه مرورگرهای کم اهمیت که بعضی هاشون حتی 0.1 درصد سهم ندارن تو وبگردی اصلا جنبه اقتصادی و منطقی نداره سایت هماهنگ باشه با اونا . شما فکر کن از هر 100 هزار بازدید کننده یک نفر با یک مرورگر ناشناخته باشه ، به چشم نمیاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .