fatima_zmo ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 با سلاممن wampرو نصب کردم وقتی می خواهم فروشگاه ساز رو نصب کنم رویphpmy adiminکه کلیلک میکنم پیغام You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server. رو میده میدونین چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 از این نرم افزار استفاده کنید که جامع تر و امکانات بیشتری داره و من برای طراحی و تست سایت ها در لوکال سال هاست که استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم تا به حال : http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html اون خطا هم میگه که شما دسترسی ندارین به بخش phpmyadmin دلیلش هم نمیشه گفت ، از درست نصب نشدن نرم افزار تا تنظیمات نادرست گرفته تا ...... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .