khatesevvoum ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 با سلاممن پرستا شاپ 152 فارسی را از اینجا دانلود و نصب کردممحصولاتی که در سبد خرید قرار داده می شوند بلا فاصله با رفتن به صفحه ای دیگر پاک می شوند و چیزی در سبد خرید باقی نمی ماند.لطفا بگویید که چطوری این مشکل رو باید برطرف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2013 چنین مشکلی دیده نشده مشکل احتمالا از ذخیره نشدن کوکی ها هستکه می تونه از مرورگر یا هاست شما باشهدر صورتی که روی هاست نصب کردید ادرس سایت رو برای بررسی بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در خرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 من هم همین مشکل رو دارم زمانی که میخواهم محصولی رو به سبد اضافه کنم اضافه نمیشه 123graphics.ir/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogonee ارسال شده در خرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 من هم همین مشکل رو دارم زمانی که میخواهم محصولی رو به سبد اضافه کنم اضافه نمیشه 123graphics.ir/shopمشکلی نداشت چک کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 این مشکل در مرورگر فایرفاکس هست من هم با این مشکل روبرو هستم ولی نمیدونم از کجا درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .