bestportal ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 سلام. من واحد پول تومان هست. اما در سایتم محصولات به ریال آورده میشود: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 آدرس سایتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bestportal ارسال شده در فروردین 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 market.tanvin.irدر ضمن هرچی میگردم قسمت کوپن ها رو نمیتونم پیدا کنم.برای ایجاد کوپن جدید از کدوم قسمت 1.5.2 باید استفاده کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2013 چنین چیزی ممکن نیست مگر این که ریال رو ویرایش کرده باشید و فقط اسمشو عوض کرده باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bestportal ارسال شده در فروردین 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 نقل قول چنین چیزی ممکن نیست مگر این که ریال رو ویرایش کرده باشید و فقط اسمشو عوض کرده باشیدنه، من اسمی رو ویرایش نکردم، عکس های ضمیمه رو هم که دیدید. کوپون از کجا میتونم درست کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 برای ایجاد کوپن در پرستا 1.5 میتونید از بخش "پرداخت -> قوانین سبد خرید" اقدام کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 بقیه واحد پول ها رو غیرفعال کنید اون موقع تومان نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bestportal ارسال شده در فروردین 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 نقل قول بقیه واحد پول ها رو غیرفعال کنید اون موقع تومان نمایش داده میشه در قسمت بومی سازی >ارز ها ریال رو غیر فعال کردم اما هنوز فعاله.غیر از آدرس بالا از قسمت دیگه ای هم باید غیر فعال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 کل کش مرورگرتون رو پاک کنید ، مطمئنا برای همه درست نشون داده میشه غیر از شما که تو کش مرورگر مونده . حتی اگه با مرورگر دیگه تست کنید میبینید که تومان هستش . بنابراین همه چی درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bestportal ارسال شده در فروردین 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 نقل قول کل کش مرورگرتون رو پاک کنید ، مطمئنا برای همه درست نشون داده میشه غیر از شما که تو کش مرورگر مونده . حتی اگه با مرورگر دیگه تست کنید میبینید که تومان هستش . بنابراین همه چی درستهمرورگر من کرومه. با فایرفاکس هم امتحان کردم. اما ریال بود. برای شما درسته؟( به تومانه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bestportal ارسال شده در فروردین 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2013 دوستان، برای شما درست است؟ قیمت ها به تومان است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2013 خیر تومان نیست ، حتما یه مشکل دیگه ای وجود داره تو پرستاشاپ شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bestportal ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 نقل قول خیر تومان نیست ، حتما یه مشکل دیگه ای وجود داره تو پرستاشاپ شمامیشه دقیقا بفرمایید که من در کدام قسمت ها باید تومان را انتخاب کنم؟ شاید در قسمتی تومان انتخاب نشده باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 کش رو خاموش کنید کامپایل هم روشن کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 نقل قول کش رو خاموش کنید کامپایل هم روشن کنید. سلاممنم تو لوکال هر کاری می کنم تومان نمیشه ک نمیشه !راهنماییهای انجمن رو انجام دادم بعد ب پیشنهاد اقای افخمی اول حافظه نهان رو خاموش کردم بعد تومان را پیش فرض کردم ولی بازم نشد"پاک کردن حافظه موقتی" رو هم زدم ، کامپایل اجباری رو هم فعال کردم ، کش مرورگر رو هم پاک کردم ولی تومان نشان داده نمیشه میشه ی قلقی داشته باشه من نتونستم انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 نقل قول نقل قول کش رو خاموش کنید کامپایل هم روشن کنید. سلاممنم تو لوکال هر کاری می کنم تومان نمیشه ک نمیشه !راهنماییهای انجمن رو انجام دادم بعد ب پیشنهاد اقای افخمی اول حافظه نهان رو خاموش کردم بعد تومان را پیش فرض کردم ولی بازم نشد"پاک کردن حافظه موقتی" رو هم زدم ، کامپایل اجباری رو هم فعال کردم ، کش مرورگر رو هم پاک کردم ولی تومان نشان داده نمیشه میشه ی قلقی داشته باشه من نتونستم انجام بدم ؟از قسمت بومی سازی ارز مرجع رو تومان باید انتخاب کنید بعد کامپال و ارز درست می شه اونجا که شما عکس گذاشتین تعریف ارز هست و فعال بودن و نبودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 روشی که بهنام جان گفتن رو تست کنید باید درست بشه. اگر بازهم نشد مشکل باقی ماندن کوکی هست که میتونید برای اطمینان ارز ریال را پاک کنید و دوباره ایجاد کنید. توجه کنید که برای ماژول های بانکی ریال باید صحیح تعریف شده باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 اقا بهنام ارز مرچع هم پیش فرض تومانه عکس گذاشتم اقا دانوش در حالیکه ریا غیر فعاله و میام حذفش کنم میگه "شما اين ارز پيش فرض را نمي توانيد پاك نماييد" ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 نقل قول اقا بهنام ارز مرچع هم پیش فرض تومانه عکس گذاشتم اقا دانوش در حالیکه ریا غیر فعاله و میام حذفش کنم میگه "شما اين ارز پيش فرض را نمي توانيد پاك نماييد" ! خب شما تومان رو پاک کن، ريال رو ویرایش کن و به تومان تغییر بده بعد ريال رو مجدد تعریف کن،یک بار هم به بومی سازی برین و دوباره واحد تومان رو سیو کنین، اگر ماژول پرداخت بانکی دارین، از قسمت ماژول ها فقط تیک تومان رو برای پرداخت بزنید و سیو کنینبعضی موقع ها پرستا گیج می شه! می گن کوکی درست شده یا کرده، این کارها رو بکنین، یه بار هم کامپال ، از مدیریت خارج شین و وارد شین ردیف می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 نقل قول خب شما تومان رو پاک کن، ريال رو ویرایش کن و به تومان تغییر بده بعد ريال رو مجدد تعریف کن،یک بار هم به بومی سازی برین و دوباره واحد تومان رو سیو کنین، اگر ماژول پرداخت بانکی دارین، از قسمت ماژول ها فقط تیک تومان رو برای پرداخت بزنید و سیو کنینبعضی موقع ها پرستا گیج می شه! می گن کوکی درست شده یا کرده، این کارها رو بکنین، یه بار هم کامپال ، از مدیریت خارج شین و وارد شین ردیف می شهآقا بهنام دستت درد نکنه تومانو پاک کردم و ريال رو ویرایش و ب تومن تبدیل کردم درست شدچاره کا همین بود ک من هی گیج می زدمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 نقل قول نقل قول خب شما تومان رو پاک کن، ريال رو ویرایش کن و به تومان تغییر بده بعد ريال رو مجدد تعریف کن،یک بار هم به بومی سازی برین و دوباره واحد تومان رو سیو کنین، اگر ماژول پرداخت بانکی دارین، از قسمت ماژول ها فقط تیک تومان رو برای پرداخت بزنید و سیو کنینبعضی موقع ها پرستا گیج می شه! می گن کوکی درست شده یا کرده، این کارها رو بکنین، یه بار هم کامپال ، از مدیریت خارج شین و وارد شین ردیف می شهآقا بهنام دستت درد نکنه تومانو پاک کردم و ريال رو ویرایش و ب تومن تبدیل کردم درست شدچاره کا همین بود ک من هی گیج می زدمممنونقربان شمااحتمالا دلار رو مستقیم تغییر داده بودین، وقتی که ارز مرجع بوده! اینجوری می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 نه نسخه 1.6.0.6 دلار نداره ، فقط ریالههر کاری می کردم ریالو حتی غیر فعال می کردم به عنوان پیش فرض می شناختش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 سلام. وقت بخیر.یه مشکل دارم. من قیمتها رو به تومان زدم و ریال رو هم غیر فعال کردم اما وقتی مشتری بهدرگاه پی لاین متصل میشه مبلغ به ریال تبدیل میشه!! الان 2تا سفارش پرداختکردن که به ریال پرداخت شده واسه من!!! چه جوری درستش کنم؟؟ http://upir.ir/937/ZZZ.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 آموزش تنظیم واحد پول در انجمن موجوده. واحدهای شما اشتباه هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 مشکلم حل شد. یکی از دوستان توی فروم دیگه راهنماییم کردن. راه حل این هست:باید ریال نرخ تبدیلش 10 باشه و تومان نرخ تبدیلش 1 باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .