vejdan ارسال شده در فروردین 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2013 باسلام تشکرفراوان بابت این ماژول عالی... من بالاخره با کمک رامتینجان این ماژول نصب کردم!!! ولی فعلا مشکلی که دارم اینه که : 1-خرید نقدی نداره(آنلاین)!!! پیشاپیش ممنون... راستی کاش قابلیت خرید مهمان هم بود !!!! فکرمیکنم این خواسته خیلیها باشه هم به نفع فروشندست هم خریدار... مر30000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در فروردین 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2013 یعنی 17 نفر اومدن ایناجا و خبری از جواب نبود.....!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2013 سلام دوست عزیز برای خرید نقدی (آنلاین) باید نویسنده ماژول بگه که این امکان هست یا نه اگر هم نیست اضافه بشه پرداخت مهمان هم در پرستا شاپ نسخه 1.4 از قسمت تنظیمات -> فعالسازی پرداخت مهمان و در نسخه 1.5 از قسمت تنظیمات -> سفارش ها -> فعالسازی پرداخت مهمان این کار انجام پذیر هست اما به یاد داشته باشید برای سازگاری این حالت با ماژول هموار به احتمال زیاد باید تغییراتی داخل فایل های قالب صورت بگیره که بهتره به مدیران انجمن که این کار رو انجام دادن بگید براتون انجام بدن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در فروردین 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2013 باتشکر از شما که باز 1 جوابی دادین امّا دوست عزیز : امکانات ماژول: اتصال هموار به پرستا شاپ و ثبت کامل اطلاعات سفارش در هموار انجام تمام مراحل ثبت خرید در فروشگاه شما دارای حامل اختصاصی و هوشمند امکان پرداخت سفارش به صورت آنلاین و پرداخت در محل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .