nimar9 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 سلام دوستان من موقع آپلود عکس مشکل دارم و صفحه نصفه میاد . یه سرچ کردم تو سایت و گفته شده بود تابع exec() را بگید تا فعال کنند. من گفتم به وبهاستینگم و گفتن این تابع برای سایت ما خیلی خطر دارد و امنیت سرورمون رو پایین می آورد. می خواستم ببینم که دستوری هست که تو فایل .htaccass قرار بدم تا این تابع فعال بشه یا راه دیگه ای ؟ممنون از زحماتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2013 جالبه که عدم توانایی در مدیریت هاستشون رو هر طور شده میخوان به یه بهانه ای بندازن گردن یه چیز دیگه و میخوان یجوری اون رو دور بزنن!تا جایی که بنده اطلاع دارم تنها راهش باز شدن تابع exec() در هاست هست. اگر هاستتون مدیریت قوی داشته باشه این تابع مشکلی برای امنیت سرور به وجود نمیاره! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .