pouyandesign ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 با سلام و احترام من در خواستی راجع به ماژول به روز رساني گروهي محصولات داشتم .من برای محصولات به جز قیمت اصلی یه قیمت برای گروه کاربری همکار در تب قیمت ها در بخش ویرایش محصولات تعریف کردم . دوتا درخواست داشتم :1- امکان تغییر گروهی این قیمت ها (قیمت همکار ) هم در ماژول به روز رساني گروهي 2- امکان مشاهده لیست قیمت همکاران برای گروه کاربری همکار ان با ماژول لیست قیمتسپاس گذارم ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 سلام دوست عزیز میتوانید سفارش خود را به مدیران همین انجمن و یا از طریق بازارچه مطرح نمایید تا براتون انجام بدن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 همین طور که فرمودن باید به مدیران انجمن پیغام بدید در صورت عدم رفع مشکل به من پیغام بدید شاید بتونم مشکلتونو حل کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 همین طور که فرمودن باید به مدیران انجمن پیغام بدید در صورت عدم رفع مشکل به من پیغام بدید شاید بتونم مشکلتونو حل کنم موفق باشیدعذرخواهی میکنم اما چطور باید مدیران رو پیدا کنم ؟این تاپیک به معنی اغلام درخواسته دیگه !ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 سلام از طریق فرم تماس با ما بازارچه باید اقدام کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .