parsitop ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 سلام.در فرايند خريد از بخش فروشگاه ، در بخش روش ارسال كالا ، ماژول ثبت فيش بانكي داراي عبارتي به اين مضمون است: (پرداخت توسط فیش بانکی (فرایند سفارش طولانی تر خواهد بود) چگونه ميتوان عبارت ((فرایند سفارش طولانی تر خواهد بود)) را تغيير داد؟ با تشكر از راهنمايي شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 ابزارها -> ترجمه ها -> ترجمه ماژول ها -> ماژول ثبت فیش بانکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 سلام من هم همین مشکل را دارم نسخه 6.6 ولی داخل پوشه ترجمه ماژول های پرداخت این عبارت نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 سلام من هم همین مشکل را دارم نسخه 6.6 ولی داخل پوشه ترجمه ماژول های پرداخت این عبارت نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .