mohammad90-2011 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 سلام آیا ماژولی برای سایت پیام رسان (www.payam-resan.com) هم وجود داره؟اگه امکانش هست قرار بدید این ماژول رو چون این سایت پنل هاش رایگانه و فقط هزینه پیامک رو دریافت می کنه و برای ما خیل از سیستم هایی مثل نوین پیامک به صرفه تره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 کمی باید صبور باشید چون این ماژول ها نوشته خواهند شد ولی ماژول های بانکی در اولویت هست و اینکه اگه عجله داری باید با فرم تماس باما تو بازاچه یا همین جا به ادمین ها پیغام بدید براتون سفارشی بنویسنموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dastanak ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 براورد هزینه چقدره؟ چند نفر شریکی این کار رو بکنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 شما اول بیاید با خود شرکت پیام رسان اول صحبت کنید در صورتی که مایل باشند هزینه رو خودشون پرداخت خواهند کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dastanak ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 پیام دادم اینم جوایشون--با سلام و احترامممنون از شما.بله حتما ارائه می کنم تا در صورت موافقت برنامه نویسی های آن ایجاد شود.پيروز باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 ماژول های پیامک هم در برنامه قرار گرفته و به زودی پس از توسعه منتشر خواهند شد.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad90-2011 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 من فکر میکنم جای یک ماژول پیامک که بشه از تمام امکاناتش رایگان استفاده کرد در عین ضروری بودن خالیه اگه شما بتونید ماژول رو به رایگان قرار بدید می تونید از لینک بازاریابی که دریافت می کنید داوطلبان ماژول رو به پیام رسان معرفی کنید و از کارکرد اون ها پورسانت دریافت کنید.برای شروع به کار یه فروشگاه هرچه هزینه ها کمتر بشه به مراتب برای فروشنده ها هم بهتره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arezoo0884 ارسال شده در فروردین 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2018 سلام سایت پیام رسان گفتن ماژول رایگان پیامکی رو از داخل همین سایت دانلود کنم ولی ماژول رو پیدا نکردم میشه لینک دانلود رو بفرستید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در فروردین 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2018 سلام ما ماژول پیامکی رایگان نداریم و فقط یه ماژول پیامک در بازارچه هست که می توانید تهیه کنید. https://ipresta.ir/prestashop-module/161-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .