HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 سلام واقعا ببخشیید .متوجه نشدم .سوالم اینکه پیام هایمشتری که به مدیریت سایت می فرستند در صندق پیام مشتری حذف نمیشوند.علامت ضربدر ندارد تا حذف کنیم. [email protected] وقتی رو پیام مشتری کلیک میکنم این پیام میاد:عدم امکان لود شدن شئ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 فقط فارسی تایپ کنید. در غیر این صورت جوابی نمیگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 فکر نمی کنم بشه پیام مشتری رو حذف کرد. حالا چرا اینقدر واجبه که حذفش کنید؟بازهم اگه دوستان نظری دارن اعلام کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admiral ارسال شده در دی 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2011 پیام مشتری توی دیتا بیس میشینه روی سفارش ها ! از توی پرستا هم حذف نمیشه تا اونجایی که من میدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2011 از داخل فایل منجر هاست نمیشه پاک کرد؟بلاخره راهی باید وجود داشته باشه/ماژولی برای حذف کسی نساخته مثل حذف سفارش مشتری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2011 شما رو نمیدونم ولی حداقل بنده ضرورتی برای پاک کردن پیام مشتری ها نمی بینم. بازم اگه دوستان اطلاعی در مورد نحوه ی پاک کردنش دارن خوشحال میشیم بشنویم! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .