mili ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 سلاموقت اساتید به خیرآیا امکان این وجود داره که من فایلهایی تو انبار داشته باشم و بفروشم؟یعنی اینکه یک فایل فقط یک بار فروخته بشه واگر کس دیگری همین محصول رو خواست یک فایل دیگه براش فرستاده بشه.(محصول یه چیزه و لی محتواش فرق داره مثل کارت شارژ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 شما باید بیشتر توضیح بدی که دقیقا چی می خوای... اگر محصولات مشابه کارت شارژ یا مثلا اکانت می خوای بفروشی بهتره از freer استفاده کنی... البته شما می تونی فایل دانلودی را به ساده ترین راه ممکن توی پرستا بفروشی.. اما واسه یه بار فروش آنهم با محتوای متفاوت واسه هر خریدار من پرستا را پیشنهاد نمی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mili ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 من میخوام سریال آنتی ویروس بفروشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 پرستا بطور پیش فرض امکان فروش پین رو نداره (البته من از نسخه 1.5 اطلاع دقیقی ندارم) و برای این کار باید ماژول فروش پین برای پرستا رو خریداری کنید.استفاده از اسکریپت فریر (freer) رو هم اصلاً پیشنهاد نمیکنم. اغلب مردم اطلاع ندارن که فریر چندین باگ امنیتی داره و به راحتی قابل هک شدن و دزدی پین های تعریف شده هست و خود جناب فریر هم دست از پشتیبانی این اسکریپت برداشتن و دیگه این اسکریپت رو توسعه نمیدن و به هیچ سوالی هم در رابطه با این اسکریپت در انجمن ها پاسخ نمیدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mili ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 این ماژول رو از کی باید خریداری کنم وآیا مازول یا مازولهایی که برای این کار نوشته شده امن هستند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mili ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 اساتید کسی نیست جواب بده به ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 دوست خوبم کمی جستجو کنید! ماژولش در اددانز پرستا شاپ موجوده. در صورتی که تمایل به خریدش دارید میتونید از طریق بازارچه با ما مکاتبه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mili ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست خوبم کمی جستجو کنید! ماژولش در اددانز پرستا شاپ موجوده. در صورتی که تمایل به خریدش دارید میتونید از طریق بازارچه با ما مکاتبه کنید موفق باشیدسلامآقا ما این بازارچه رو زیر و رو کردیم پیدا نشدمیشه راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست عزیز این ماژول در سایت پرستاشاپ انگلیسی ( سای تاصلی ) وجود داره نه در بازارچه ! شما از طریق بازارچه و بخش تماس با ما اگه تمایل داشتین پیام بذارین تا وساتون خریداری بشه از سایت اصلی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mili ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست عزیز این ماژول در سایت پرستاشاپ انگلیسی ( سای تاصلی ) وجود داره نه در بازارچه ! شما از طریق بازارچه و بخش تماس با ما اگه تمایل داشتین پیام بذارین تا وساتون خریداری بشه از سایت اصلی .بسیار خوب حالا اسمش چیهست؟چند هست؟کسی تا حالا تست کزده؟فارسی و ساپورت میکنه یا باید ترجمه بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 عزیز اینو که گفته شد از بازارچه مکاتبه کنید ، اینجا این مسائل مطرح نمیشه . اونجا پیام بدین جواب خواهید گرفت . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .