ramtin2025 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامدوستان این ماژول فقط برای نسخه 1.4 هست و دیگه هم پشتیبانی نمیشهاز ماژول جدید استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 آقا به خدا ما هم بحثمون سر 1.6 هست من اشتباهی تو این تاپیک پست دادم الان میرم اونجا پست میدم فقط خواهشا بیایید کمکممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ZADEH ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 با سلام اساتید عزیز اگر بخواهیم که نماد اعتماد را در یک قالب یک ستونه قرار دهیم به طوری که یک لاین را به خودش اختصاص نده و در کنار یک ماژول دیگر مانند ماژول بنرهای ایستا قرار بگیره چه می توان نمود ؟ این کار را در سایت فروشگاه ورچین انجام داده اند و در کنار و پهلوی ماژول دیگری که دقیقا نمی دانم چیست قرار گرفته می توانید مشاهده کنید... لطفا راهکار این مطلب را به من اطلاع دهید ....با کمال تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 با سلام خدمت همه ی اساتید.من ماژول اینمادو نصب کردم ولی چیزی تو سایت نشون داده نمیشه!! البته من از قالب لئو شاپینگ استفاده میکنم.ممکنه بخاطر اون باشه؟ممنون میشم جواب بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 با سلام اساتید عزیز اگر بخواهیم که نماد اعتماد را در یک قالب یک ستونه قرار دهیم به طوری که یک لاین را به خودش اختصاص نده و در کنار یک ماژول دیگر مانند ماژول بنرهای ایستا قرار بگیره چه می توان نمود ؟ این کار را در سایت فروشگاه ورچین انجام داده اند و در کنار و پهلوی ماژول دیگری که دقیقا نمی دانم چیست قرار گرفته می توانید مشاهده کنید... لطفا راهکار این مطلب را به من اطلاع دهید ....با کمال تشکرسلامنیاز به کمی تغییر سی اس اس داره. کار زیاد سختی نیست. موفق باشیدبا سلام خدمت همه ی اساتید. من ماژول اینمادو نصب کردم ولی چیزی تو سایت نشون داده نمیشه!! البته من از قالب لئو شاپینگ استفاده میکنم.ممکنه بخاطر اون باشه؟ ممنون میشم جواب بدین.سلامباید صبر کنید تا نمادتون تائید بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 با سلام خدمت همه ی اساتید. من ماژول اینمادو نصب کردم ولی چیزی تو سایت نشون داده نمیشه!! البته من از قالب لئو شاپینگ استفاده میکنم.ممکنه بخاطر اون باشه؟ ممنون میشم جواب بدین.سلامباید صبر کنید تا نمادتون تائید بشه موفق باشیدممنون که جواب دادین ولی منظور من یه چیزه دیگه اس، اون فضای خالی رو میگم اونو نشون نمیده که اینماد بیاد ببینه و تایید کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 از تنظیمات ماژول محل نمایش رو کجا تنظیم کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h_bolhasani_28 ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 از تنظیمات ماژول محل نمایش رو کجا تنظیم کردین؟سلام من قالبم چون پیش فرض نیست و تک ستونه است همون ستون رو انتخاب کردم ولی اصلا تغییری حاصل نمیشه!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir_legend ارسال شده در خرداد 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2015 با سلامآیا میشه جایگاه عکس و لوگو نمادو تو ماژول نماد اکترونیکی تغییر داد؟ لوگو مربوط به نماد سمت راست باکس مربوط به نماد قرار می گیره.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2015 سرچ کنید قبلا توضیح داده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami66 ارسال شده در شهریور 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2015 سلام دوستانبنده ماؤول نماد اعتماد رو نصب کردم نماد هم تایید شد اما تصویر نماد وسط اون بلاک یا باکس مخصوص نماد نیست کمی سمت راست قرار داره و باعث شده که سمت چپ باکس یه فضای نسبتا باریک خالی بوجود بیاد. پرستا 1.6.14 نصب کردم قالبم هم الکترومارکت هست. لطفا راهنمایی بفرمایید که کدوم قسمت از کدنویسی ماژول رو میتونم تغییر بدم تا تصویر نماد دقیقا در مرکز باکس قرار بگیره؟ ممنونم واکنش ها : reza66 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza66 ارسال شده در آذر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2015 سلام.بنده هم همین سوال رو دارم.اگر کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2015 با سلامدوستانی که مشکل وسط چین نبودن ماژول نماد رو دارن ، بارها عرض کردیم از ماژول نمادی که بنده در انجمن قرار داده ام استفاده کنند :http://ipresta.ir/forum/topic/4851-ماژول-رایگان-نماد-اعتماد-الکترونیکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 با سلام چه جوری عنوان اینماد و سر ستون خاکستری شو میشه حذف کرد ؟ جوری که فقط اینماد توی یه کادر ساده باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 ممکنه یکی از دوستان راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2015 باید ماژول نماد روشخصی سازی کنید که نیاز به دانش برنامه نویسی از جانب شما داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 خب کدوم قسمتهاش و به چه نحوی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .