emzziper ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 سلام خدمت اساتید گرامیبنده وقتی یک قسمت طولانی از متن رو رنگی می کنم و روی ذخیره کلیک میکنم صفحه سفید میشه و هیچ کاری انجام نمیده .. فرضا من این نوشته رو با این حجم ، رنگی میکنم و وقتی ذخیره میکنم صفحه سفید میشه و کاری انجام نمیده.. فقط وقتی چند کلمه کوتاه رو رنگی میکنم جواب میده. حتی وقتی که متن طولانی هست اصلا اجازه نمیده حتی 2 کلمه رو رنگی کنم و این مشکل پیش میاد آیا مشکل از پرستا 1.5 هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مشکل احتمالن از کم بودن محدودیت ارسال در فرم هست که به هاست مربوط میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مشکل احتمالن از کم بودن محدودیت ارسال در فرم هست که به هاست مربوط میشهالبته متن هر چه قدر طولانی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.. فقط هنگامیکه کلمات رو رنگی میکنم این طور میشه.. وقتی کل متن کوتاه هست با رنگی کردن مشکلی نیست و وقتی متن طولانی هست با رنگی کردن کلمات به مشکل بر میخورمبه نظر شما باید چه کاری انجام بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 صفحه سفید رو فقط با روشن کردن دیباگ میشه فهمید از چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 چه طور انجام بدم این کار رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 در انجمن جستجو کنید دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .