sharno ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 با سلامدوستان من يكي از مشكلاتي كه بر روي سايت با پرستا شاپ دارم بالا بودن استفاده از منابع پردازشي به عبارتي CPU USAGE هاست هست و شركت ارائه دهنده سرويس معتقد است دير لود شدن صفحه اصلي با توجه به بالا بودن ميزان CPU USAGE است آيا كسي در اين راستا تجربه دارد؟ ايا كسي مي تواند نظر كارشناسي در اين را ستا به بنده بدهد؟ سريع لود شدن سايت هايي كه با پرستا نوشته شده است با توجه به ماهيت فروشگاه بودن براي كاربر خيلي با ارزش است منتظر نظرات هستم سايت www.BazarMazar.Com presta 1.4.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مشکلی مطرح میکنید آدرس سایت رو هم بنویسین ( این هزار بار ) مشکلی که مطرح میکنید نسخه پرستاشاپ رو هم ذکر کنید بدون دیدن فروشگاه شما نمیشه نظر داد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مشکلی مطرح میکنید آدرس سایت رو هم بنویسین ( این هزار بار ) مشکلی که مطرح میکنید نسخه پرستاشاپ رو هم ذکر کنید بدون دیدن فروشگاه شما نمیشه نظر داد .البته من الان سرور هاست رو ارتقا دادم CPU USAGE رو تا ببينم مشكل حل مي شود يا نه / ولي اين راهكار خيلي پر هزينه اي است بهمن جان شما كه كاملا به سايت و قالب سايت من اشنا هستيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 شما هستین؟ خیلی وقته تو انجمن نبودین فکر کنم . سایتتون رو یادم اومد بازارمازار . خوب هستین؟ http://gtmetrix.com/reports/www.bazarmazar.com/LbKgGPpA زمان لود سایت شما بسیار بالاست . همچنین حجم زیادی داره به توجه به گرافیکش . 1.66 برای صفحه اول خیلی زیاده که بهینه نبودن عکس های اسلایدر و عدم پشتیبانی هاست از gzip و عدم استفاده از بهینه سازی های موجود در پرستاشاپ فکر کنم باعث این لود طولانی شده . در صورت نیاز به بهینه سازی میتونید با آی دی من تماس بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .