mokarx ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 چرا باکس جستجو در سایت من روی لوگوی فروشگاه قرار میگیرهماژول مربوطه را کلا حذف و دوباره نصب کردم مشکل حل نشدقالب را کلا حذف و دوباره نصب کردم ولی درست نشدhttp://hanim.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 احتمالا جایگیری ماژول درست نیست . از قیمت جایگاه ها از منوی ماژول میتونید ماژول جستجو رو جابجا کنید . بالاتر ببرین تا ببینید درست میشه یا نه . یا پایین تر از سایر ایتم های توی هدر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 احتمالا جایگیری ماژول درست نیست . از قیمت جایگاه ها از منوی ماژول میتونید ماژول جستجو رو جابجا کنید . بالاتر ببرین تا ببینید درست میشه یا نه . یا پایین تر از سایر ایتم های توی هدرآقا دمت گرم حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .