Rabinhood ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 سلاممیشه راهنمایی بفرمایید آیا راهی هست که بعضی از کالاها فقط برای اعضا نمایش داده بشن ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 من دقیقا نمیدونم ولی فکر نکنم بشه بعضی کالا ها رو برای فقط اعضا نشون داد به طور پیش فرض و بعضی ها رو عمومی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Rabinhood ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 یعنی غیر پیش فرض این امکان هست ؟ یا اصلا نیست ؟ کلا راهی هست ؟ یا نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 پیش فرض امکانش نیست غیر پیش فرض امکانش که حتما هست شاید با ماژول بشه این کار رو کرد ولی برای شخصی سازی حتما میشه اینکار رو کرد که یکم تغییر داد که چیزی که میخواید بشه اگه لازم دارید بهم اطلاع بدید از بیام خصوصی یا با بازراچه فرم تماس باما تماس بگیری با پشتیبانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 دوستان من هم دنبال روشی برای اینکار هستم کسی راه حلی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 دوست عزیر این امکان در پرستا هست و من الان مدت هاست ازش استفاده میکنم فقط مشکلی که هست اون کالاها دیگه تو گوگل ایندکس نمیشند و باید برای اون کالاها مشتری خاص داشته باشی . اما دقت داشته باش که کالاهای مدنظرت را باید در یک شاخه خاص قرار بدی و پرستا این امکان را داره که در هنگام تعریف شاخه به اون بگی که کدوم گروه از مشتری ها دسترسی به این شاخه را دارند. در این حالت شما گروه های مشتریانتون را تعریف میکنید و به شاخه مدنظرتون هم فقط به همون گروه خاص از مشتریا سطح دسترسی میدید و در این حالت مشتری وقتی وارد حساب کاربری میشه در صورتی که اون مشتری در گروه مجاز شده قرار گزفته باشه میتونه اون شاخه و محصولاتش را مشاهده کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 دوست عزیز، اصطلاح جالبی هست، یاد یکی از رفیق های قدیمی افتادم که هر جا کارش گیر بود می گفت آقای عزیز....آقا راه دیگه ای هم هست! صحبت مهرانجو رو درباره ایندکس نشدن جدی بگیرین، چون اندیکس نمی شهو این ضعف پرستاشاپ نیست و برای تمام اسکریپتها وضع همینهاگه فقط می خواین محصول رو به اعضا نشون بدین نیاز به درست کردن شاخه جدا نیست، ( البته اون هم یه راهه این هم که من می گم راه دیگری ست)توی اطلاعات- وضعیت نمایش ، هیچ جا رو انتخاب کنین و توی url بومی ، آدرس رو بدین، اینطوری محصول فقط به افرادی که اون ادرس یو ار ال رو دارن نشون داده می شه!مثال : اسم محصول : جنس اسم شاخه : محصولurl بومی شما: اینجوری می شه mahsool/jensکه افراد این ادرس رو بزنن محصول رو می بینن: ursite.com/mahsool/jensهر کس هم ندونه اونو نمی بینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 دوست عزیزم بهنام جان من کجا کارم گیر بوده که این حرفو زدم؟؟؟؟!!!بگزریم.البته این راهی که بهنام گفت هم درسته ولی عنوان تاپیک هست نمایش کالا فقط برای اعضا روی همین حساب من اون راه را پیشنهاد دادم . روش شما برای موارد خاص کاربرد داره .موفق باشی دوووووست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 مهرانجو نوشتم یاد یکی از دوستان افتادم که...، کلا تیکه کلام دوست عزیز و آقای عزیز منظور بودراه شما و من دو تاست ولی منظور استارتر رو هر دو تامین می کنه، راه من به درد ادمین هایی می خوره که قصد فروش محصولات خاص دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghader_gs ارسال شده در مرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2015 سلاممن محصولات را در شاخه ای که فقط زدم مشتریان دسترسی داشته باشند گذاشتم ولی میخوام اون شاخه در لیست شاخه های بازدیدکنندگان نباشه من زدم شاخه را فقط گروه مشتریان ببینه ولی شاخه هنوز برای همه قابل رویت هست و فقط محصولات مخفی موندن از دید بازدید کنندگان و هم در محصولات جدید نشون میده در حالی که زدم فقط نمایش در شاخه چکار باید کرد قالب هم الکترو مارکت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .