selyasyas ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 من ورژن جدید رو نصب کردم فقط در قسمت مدیریت یوزر و پس رو میزنم هیچی ونمیشه اصلا وارد پنل مدیریت نمیشه، هیچ پیغامی نمیده درست میزنم ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 پیغام نمیزنه دقیقا یعنی چی؟ یعنی نمیگه یوزر و پسورد اشتباهه؟ دقیقا جه اتفاقی میوفته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
selyasyas ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 روی لوکال نصب کردم وارد مدیریت شد ولی در هاست نمی ره ادرس رو رو پیغام خصوصی میزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadis20 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 من هم همين مشكل رو دارم. روي لوكال نصب كردم. سايت مياد بالا. اما وارد بخش مديريت كه ميشم يه صفحه سفيد مياد كه قسمت بالا سمت چپ فقط يه نوشته است : "پيشخوان" !!لطفا راهنمايي بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 رو لوکال از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 یک بار رمز رو اشتباه بزنید تا خطا بگیرهسپس دوباره رمز صحیح رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
selyasyas ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 من روی هاست داخل پوشه نصب کردم مشکل حل میشه ولی روی root هاست وارد پنل نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 دوست عزیز 2 راه وجود داره اگه سایتتون چیزی توش نیست دوباره نصب کنید اگه نمیخواید اینکار رو بکنید از هاست وارد دیتابیس بشید پسورد رو تغییر بدید که توصیه میکنم خودتون این کار رو نکنیدولی این دو راه هست یکی خودتون میتونید انجام بدیداون راه هم یکی دیگه براتون باهزینه انجام بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
selyasyas ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 مدیر جان یه این طرف هم نظری کن چرا تو پوشه وارد مدیریت میشه ولی تو روت هاست سایتم وارد نمیشه. یعنی هیچی نشون نمیده و وقتی تمام فایل رو دوباره کپی میکنم تو پوشه وارد پنل مدیریت میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 خب برای این کار فقط یک راه هستوارد دیتابیس بشیدPS_configurationدنبال PS_SHOP_DOMAIN بگردید و آدرس فروشگاه رو بدون www بذاریدلاگین کنید و دیگه مشکلی نخواهید داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
selyasyas ارسال شده در خرداد 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 من دوباره 1.4 رو پاک کردم و لی 1.5 رو نصب کردم ولی تنظیمات بالا رو دادم با نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 برای بخش مدیریت با www و بدون اون امتحان کنید.در لوکال هم به جای 127.0.0.1 از localhost استفاده کنید یا برعکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
starter127 ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 منم این مشکلو پیدا کردم.اول روی خود دامنه نصب کردم ک ببینم چ شکلیه.بدون مشکل باهاش کارکردمالان پاکش کردم و روی ساب دامین نصب کردم که وارد نمیشه.یک بار رمز رو اشتباه بزنید تا خطا بگیرهسپس دوباره رمز صحیح رو بزنیداین کارو کردم برای رمز اشتباه ارور میده ولی بعد که رمز درست رو وارد میکنم دوباره صفحه ورود میاد خب برای این کار فقط یک راه هستوارد دیتابیس بشیدPS_configurationدنبال PS_SHOP_DOMAIN بگردید و آدرس فروشگاه رو بدون www بذاریدلاگین کنید و دیگه مشکلی نخواهید داشتآدرس فروشگاه من بدون www نوشته شده بود. wwwرو بهش اضافه کردم هم وارد نشد کلا پاک کردم دوباره از اول نصبش کردم بازم وارد نمیشه به نظر شما الان من باید چیکار کنم؟ :( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .