farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 سلام دوستان من قسمت های نقشه سایت و تماش سایتم خود به خودی پایین اومده و اومده رو قسمت پرفروش ترین ها باید چی کار کنم بره سر جای اولش ؟اینم سایتم : www.nf-game.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 سلام دوستان من قسمت های نقشه سایت و تماش سایتم خود به خودی پایین اومده و اومده رو قسمت پرفروش ترین ها باید چی کار کنم بره سر جای اولش ؟اینم سایتم : www.nf-game.irاینکه سادست . از منوی مدیریت / ماژولها / جایگاه ها / بگردین و ماژول لینک های دائمی رو پیدا کنید و بکشید بالاتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 ممنون از راهنماییتون این ماژول تو قست header of page قرار داره باید چه جوری بکشم بالاتر توی ویرایش زنده ؟ میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 تو ویرایش زنده نه ، تو خود همون صفحه جایگاه ها باید اینکارو بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 ببخشید من تو پرستا خیلی ناشیم . من تو بخش جایگاه ها اون قسمتی که لینک های دائمی وجود داشت رو پیدا کردم تو بخش هدر بود که نزدیک ۲۰ تا ماژول دیگم تو اون لیست بود منم ماژول لینک ها رو اوردم اولین ماژول اون لیست اما درست نشد فک کنم منظور شما رو خوب متوجه نشدم میشه راهنماییم کنید پرستا من ۱.۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 دوست عزیز کاملا درست انجام داده این ، ولی لینک های دائمی بگردین تو هوک های دیگه هم هست تو همه ببرین بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 اقا دستت درد نکنه خدایی اوستیی ممنون !!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .