HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 6، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2011 سوال 1:منو هی سمت چپ رو چه جوری میشه پاک کرد؟سوال 2:چه جوری میشه بعد از انتهای منو های سمت چپ و راست .کل صفحه رو لیست محصولات شرکت کرد؟خیلی برام مهمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2011 منظورتون از منوی سمت چپ چیه؟ اونا یک سری ماژوله که میتونید غیر فعال کنید. برای حذف کاملش یا یک ستونه کردنش باید از یه قالب دیگه استفاده کنید.سؤال دوم رو متوجه نشدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 منظورم اینکه چه جوری میشه تعداد نشان دادن محصولات در صفحه اصلی که به تور معمول در هر سطر 4 محصول نشون میده رو بیشتر کرد.میخوام در صفحه اصلی سایت در هر ردیف 7 محصول یا 6 محصول نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 به ماژول مربوطه برید و پیکربندی رو بزنید اونجا میتونید تعداد رو افزایش بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 میشه آدرس ماژولو بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 دوست عزیز ماژول داخل خود پرستاشاپ هست! شما به بخش ماژولها برید و ماژول محصولات جدید رو پیکربندی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HASSAN_NAJIBI ارسال شده در دی 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 من رفتم و تعداد رو زیاد هم کردم ولی باز نمایش محصولات به صورت عمودی اضافه میشود.آیا روشی هم هست که محصولات برجسته به صورت افقی اضافه شود؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2011 شما باید دنبال یک قالب دیگه باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .