vardasht ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 با سلاممن سايت رو از لوكال به هاست انتقال دادم sqlها را ايمپورت كردم سايت بالا مياد ولي آدرس مديريت رو هر چي ميزنم باز نميكنه.البته در قسمت اطلاعات پيكربندي سايت آدرس url رو local host زدهاگر ميشه كمكم كنيد چند روزه گرفتارشم فكرمو مشغول كردهبا تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 وقتی به مدیریت میرین چه پیغامی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vardasht ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 با سلامهيچي فقط يه صفحه خالياگر ميخواين تا آدرس را پ م كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 نیازی نیست. اگر صفحه سفید میاد دیباگ رو روشن کنید و خطایی که میده رو اینجا بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vardasht ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 سلام اين خطار رو ميدهWarning: Cannot modify header information - headers already sentby (output started at /home3/vardasht/public_html/shop/translations/fa/admin.php:1) in /home3/vardasht/public_html/shop/classes/Tools.php on line 155 با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 به جدول ps_configuration بریدمقدار ستون ps_shop_dpmain رو تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 من فکر میکنم یونیکد برخی فایل ها در انتقال به هم خوردهفایلی که در پیام خطا نمایش داده شده رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه.public_html/shop/translations/fa/admin.phpبعد این فایل رو باید مجدد انتقال بدین یا از نسخه انجمن بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vardasht ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 من فکر میکنم یونیکد برخی فایل ها در انتقال به هم خوردهفایلی که در پیام خطا نمایش داده شده رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه.public_html/shop/translations/fa/admin.phpبعد این فایل رو باید مجدد انتقال بدین یا از نسخه انجمن بذاریدسلاممدير محترم صفحه مديريت اومد البته من فايل admin.php را دوباره آپ كردم صفحه مديريت اومد ولي خوب اين خطاها روميده Warning: parse_url(/shop/mp75/..http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home3/vardasht/public_html/shop/classes/Media.php on line 214 Warning: array_key_exists() [function.array-key-exists]: The second argument should be either an array or an object in /home3/vardasht/public_html/shop/classes/Media.php on line 215 البته گزينه فراموشي رمز عبور هم كار نميكنه با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 مهم نیستنددیباگ رو خاموش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vardasht ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 سلام آقا مديريت سايت ما بالا نيومد بايد چيكار كنيم ديباگ رو هم خاموش كرديم ولي ديگه صفحه ورود هم نمياد بايد چيكار كنيم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vardasht ارسال شده در خرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 مدير محترماين ارور مدام بالاي صفحه مديريت مياد بايد چيكار كنمWarning: parse_url(/shop/mp75/..http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home3/vardasht/public_html/shop/classes/Media.php on line 214 Warning: array_key_exists() [function.array-key-exists]: The second argument should be either an array or an object in /home3/vardasht/public_html/shop/classes/Media.php on line 215 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 گفتم که مهم نیستند.اگر صفحه مدیریت رو میبینید به بخش url seo برید و از انتهای صفحه آدرس رو تغییر بدید و دیباگ رو خاموش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tntnader ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 سلام کمک فوریمن قسمت URL رو دست کاری کردم حالا فروشگاه نیست.کمک فوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 سلامبارها در انجمن پاسخ داده شدهجستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tntnader ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 سلامبارها در انجمن پاسخ داده شدهجستجو کنیدهرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 از دیتابیس جدول ps_shop_url ادرس رو تغییر بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .